En Virtuel Virksomhed

Vores organisation anvender cloud-baseret teknologi til at udføre dine opgaver. Det betyder ikke noget hvor din virksomhed ligger.

Cloud Software

Du kan outsource opgaver inden for alle væsentlige cloud-baserede systemer.

Idégenerering

Vi udfører ikke kun dine specifikke opgaver, vi vil altid prøve at forbedre dine processer og gøre din virksomhed mere effektiv.

Kundeservice

Vores team yder top service. Vi er altid her når du har brug for os.

Vores Historie

 

Baltic Assist er stiftet af Per Møller og Andzej Rynkevic
Per Møller har været administrerende direktør for EY, både i Baltikum og i Danmark
Andzej Rynkevic har tidligere arbejdet for Barclays Technology Centre i Litauen

Jeg har arbejdet i Baltikum siden landende opnåede deres uafhængighed. Jeg har altid været imponeret over kvaliteten af de studerende der søgte ud på arbejdsmarkedet fra de Litauiske universiteter. Det er min vurdering af de fleste virksomheder i Vest Europa vil opnå markante fordele og væsentlige besparelser med at bruge ressourcer fra Baltikum til at udføre administrative opgaver.
Cloud-baserede værktøjer tillader nu udveksling og deling af ressourcer. Dette er grunden til at vi har stiftet Baltic Assist. Jeg håber at du vil blive lige så glad for din Baltic Assistant, som jeg har været igennem mere end 20 år.

Per Moller

Stifter, Baltic Assist

Jeg har altid værdsat frihed og fleksibilitet i mit liv. Jeg har mødt adskillige af ligesindede og her set behovet for et mere fleksibelt set-up.
Da jeg arbejde for Barclays spekulerede jeg tit over hvorfor outsourcing kun skulle være en mulighed for store multinationale virksomheder. Med øje på denne mulighed startede vi en virksomhed med unge, entusiastiske og veluddannede medarbejdere, som supportere virksomheder uafhængig er deres placering.
Et back-office i Baltikum er nu en mulighed for enhver virksomhed.

Andzej Rynkevic

Administrerende direktør, Baltic Assist

Vision

Den bedste virtuelle assistent forretning i Europa

Vores vision er at blive den bedste virtuelle assistent forretning i Europa set med vores kunders og vores medarbejderes øjne.

Mission

Ny standard for den virtuelle industri

Vores mission er at sætte ny standarder for den virtuelle service industri. Disse nye og højere standarder vil være vores pejlemærke i fremtiden.