Finansielle nyheder

4 Accounting Automation Softwares enhver virksomhed skal have

Regnskabsautomatisering

Hvis din revisor eller dit revisionsfirma ikke går i retning af automatisering - spilder din virksomhed en masse ressourcer.

Regnskabsautomatisering er en niche fuld af fantastiske værktøjer og apps, der er udviklet til at hjælpe alle virksomheder ved at forenkle specifikke regnskabsopgaver fra top til bund.

Hos Baltic Assist arbejder vi på at automatisere vores regnskabstjenester. Ved at gøre det sparer vores kunder tid og omkostninger. Betydeligt forbedret nøjagtighed. Minimering af mulighederne for menneskelige fejl. Opbevar de vitale filer sikkert. Får adgang til filerne og rapporterne i realtid. Og mange flere fantastiske funktioner.

Tillad os at dele 4 unikke regnskabsautomatiseringsværktøjer som din virksomhed skal have.

 

Pleo – en smart måde at forenkle udgiftsstyring

Dette værktøj kan simpelthen mærkes som en Smart kreditkort med ERP-systemintegration.

Men under det lidt overfladiske mærke er det en livredder, der kan skære ned på ressourceforbrug og ressourcespild på samme tid. Forbedring af pengestyring. Giv dine medarbejdere mere selvstændighed. Og fremskynde diverse forhandlinger eller lignende økonomiske processer midt imellem.

 

Livet uden Pleo

Lad os forestille os, hvad et mareridt regelmæssig udgiftssporing er for revisoren.

En fiktiv situation: Du sender din salgsafdeling (6 personer i dette eksempel) på forretningsrejse til Berlin (Ja, COVID-19, vi ved det, men lad os forudse, at tingene går tilbage til det normale). De skal tilbringe 2 dage i byen. De vil have 2 møder med bygherren og have en halv dag fri, som ledelsen giver mulighed for at afsætte til en museumstur. Alle vender glade tilbage, fulde af nye følelser og måske endda en handel i bagagen.

Ved du dog, hvem der ikke er glad i denne situation?

Det er rigtigt - revisoren.

Og ved du hvorfor?

Fordi han eller hun lige har fået arbejde i dagevis. Det er så tidskrævende at spore hundredvis af udgifter foretaget under rejsen og manuelt indtaste hver kvitteringsoplysninger, tildele udgifterne til en medarbejder, en afdeling eller et team. At det ikke engang er det værd.

Der er også et problem med, at nogle udgifter ikke har væsentlige beviser. Svig og andre gener kan have en negativ indvirkning på dine bøger.

Det er noget at holde øje med...

 

Livet med Pleo

Hvis du har pleo, er revisor glad.

Hvorfor?

For det første logger og arkiverer systemet automatisk enhver transaktion foretaget med Pleo-kortet. Som deres hjemmeside hævder, kan virksomheder 'Sig farvel til udgiftsrapporter.

I virkeligheden gør det netop det - tynger byrden ved at udarbejde udgiftsrapporter manuelt.

Ved at forenkle udgiftsstyring og gøre udgiftssporing super enkel, fortjener Pleo bestemt at være på denne liste.

For at være mere specifik – Pleo reducerer mængden af ​​arbejde, som din revisor skal udføre, med en hel del.

Når medarbejderen bruger Pleo firmakortet til at betale for noget, får de straks besked om at tage et øjebliksbillede af kvitteringen, bekræfte deres udgifter og tildele en kategori til netop denne udgift. Derefter tilføjes det til ERP-systemet i realtid.

Så for at opsummere – Pleo revisorer kan overvåge direkte udgifter eller se detaljerede diagrammer over udgifter i forskellige afdelinger, filtrere udgifter gennem projekter osv.

Pleo eliminerer behovet for, at medarbejderne opbevarer deres kvitteringer, mens de overlader styringen af ​​udgifterne i hænderne på ledelsen.

Andre fordele inkluderer en brugervenlig app og Google SSO samt opdagelse af svindel. Det er derfor, det er et must-have.

 

Regnskabsautomatisering med November First

November First hævder at være en enklere og billigere måde at foretage internationale betalinger på.

Faktisk har den et helt andet niveau end den beskedne beskrivelse.

Det fungerer faktisk som en brugervenlig, superresponsiv og ligetil måde at kontrollere betalinger og virksomhedens udgifter på.

November First søger at forenkle og komme videre fra den nuværende bankfokuserede betalings- og bogføringsmodel, som er super-tidskrævende.

 

Livet uden første november

Generelt tager processen med at logge, registrere en faktura, godkende detaljerne, få opgørelsen, justere, trække yderligere gebyrer og afslutte ikke mindre end 1 hverdag.

Hvis din virksomhed ikke har November First, kan forretningsrejser, som dine medarbejdere tager til udlandet, blive et bogholders mareridt.

B2B-transaktioner og andre udgifter er meget vanskelige at logge på nu. Med et papirspor allerede en kilometer langt, bør virksomheder se på løsninger, der forenkler, fremskynder og reducerer arbejdsbyrden for vitale medarbejdere.

 

Livet med November First

App'en tilbyder gennemsigtighed og højkvalitets, real-time valutaomregningskurser, godkendt af en af ​​de største banker i Nordeuropa (SEB).

Med et vokalt punkt om internationale betalinger byder først november på bedre marginer og lavere gebyrer, når du modtager eller spiller i udlandet.

Det er et avanceret betalingsstyringssystem, der nemt kan integreres med en ERP.

Desuden er det nemt at bruge.

Alt sammen takket være en brugervenlig app, der tilbyder uovertruffen enkelhed, når du forsøger at igangsætte, godkende og spore betalinger foretaget i form af forretningsudgifter.

Hvis din virksomhed ønsker at undslippe monotonien med at logge ind i banken, importere og gemme data, samt spare obskøne gebyrer for internationale transaktioner, første november er det åbenlyse skridt i den rigtige retning. Dette værktøj er en enkel, overskuelig og billig måde at administrere betalinger på.

 

Regnskabsautomatisering med Roger.ai

Med den nyeste tilføjelse af automatiske refusioner er Roger.ai uden tvivl det mest alsidige og mangfoldige værktøj til at administrere økonomien i en afdeling, filial eller endda en hel virksomhed.

Ligesom de tidligere automatiseringsværktøjer er Roger.ai stærkt fokuseret på at reducere den anstrengende og hverdagsagtige belastning af regnskaber. Deres filosofi er enkel, men gylden - 'Hvorfor udføre manuelt arbejde, når automatisering kan gøre det for dig?'.

Lige nu hævder Roger.ai at være det hurtigst voksende automatiseringsværktøj til revisionsfirmaer og virksomheder af enhver art. Dens hovedformål er at forenkle bogføring, spare tid og ressourcer for interne bogholdere, bedre styre virtuelt regnskab samt skabe flydende, nemme at administrere arbejdsgange.

 

Livet uden CorpayOne

Først og fremmest afslappet regnskabsarbejde uden CorpayOne kan være uorganiseret, ineffektiv og overalt.

Lad os give et eksempel.

Hver gang en udgift logges, skal revisor overføre denne udgift til det rigtige sted i bøgerne. Desuden skal de samle beviser (kvitteringer, fakturaer, logfiler osv.) og tilføje dem til de tilsvarende fysiske (om nødvendigt) og digitale arkiver.

At logge på banken, bekræfte erklæringen, gemme filer, omdøbe filer, organisere dem – det hele tager enormt lang tid.

Og hvis du ser på større organisationer med hundredvis af transaktioner dagligt, kan du begynde at forstå omfanget af problemet. Det kræver enorme og meget højkompetencer menneskelige ressourcer at holde dette i gang. Det er bare ikke det værd for din virksomhed.

Automatiseret bogføring kan nemt fjerne disse forhindringer og barrierer. Det er hvad CorpayOne kan og vil gøre for din virksomhed!

 

Livet med CorpayOne

Hvis du har Corpay, kan du forbinde og integrere det med bunkevis af apps, værktøjer, platforme osv. F.eks. snart Google Drive eller Dropbox-integration betyder timer efter timer med mindre arbejde for revisoren. At gemme regninger fra appen og øjeblikkeligt tilføje dem til en ønsket cloud-lagringstjeneste er lyksalighed - ingen andre ord til at beskrive det.

CorpayOne kan også linke til:

  • Zapier
  • Slack
  • Bill.com (kommer snart)
  • Salvie intakt
  • Billy
  • Uniconta
  • FreshBooks
  • Mange andre

Nok den mest oversete funktion, der alene er nok til at bevise, hvorfor du har brug for CorpayOne eller andre automatiserede regnskabsværktøjer, er automatiseret regningsbetaling.

Tænk over det - du sætter reglen én gang, og du behøver ikke bekymre dig om tilbagevendende omkostninger nogensinde igen. Du vil få gladere kunder og usædvanligt mere tilfredse leverandører som resultat.

Du kan integrere CorpayOne med November First for yderligere at forenkle betaling til internationale leverandører og tjenesteudbydere.

Dette er grunden til, at de to ikke bare er et must-have; de er også en god combo duo.

 

Regnskabsautomatisering med E-conomic

Automatiseringsværktøjet/platformen/systemet ved navn e-conomic søger at ’adressere alle bogføringsbehov’ med ét intuitivt program til regnskabsføring.

Hovedformålet med denne app er at tillade fuldstændig, uhindret og uafbrudt overvågning af enhver virksomheds økonomi.

Dette er ifølge almindelig sund fornuft og e-conomic fundamentet, der er med til at gøre enhver virksomhed mere rentabel eller effektiv.

Sandt at sige er digitalt regnskab i øjeblikket i en meget stillestående tilstand. Med fremskridt og nye teknologier, der gør vores hjemmeliv mere overskueligt, ser bank-/finanssektoren et betydeligt teknologiskløft.

Selvom du har tonsvis af værktøjer til automatiseret regnskab tilgængelig på hele kontinentet eller endda på verdensplan, er der stadig mange virksomheder, der viger tilbage fra disse løsninger uden en logisk forklaring.

Disse virksomheder er afhængige af banker og gammeldags metoder, som virker, men koster meget mere og tager meget mere tid end automatisering.

Det er bare ikke effektivt længere.

Lad os vise, hvorfor din virksomhed skal have Økonomisk!

 

Livet uden e-conomic

At arbejde sammen med en revisor er virkelig stressende. Vi mener, at enhver handlings- og udgiftsplanlægning skal koordineres. Udvekslingen af ​​information og data skal være så hurtig og hurtig, at den er udfordrende at udføre i både små og store virksomhedsmiljøer, som er meget dynamiske.

Udveksling af dokumenter mellem afdelinger og indhentning af dokumenter fra datterselskaber eller datterselskaber er altid en udfordring. Udover det skal revisorer jonglere med ansvaret for at vedligeholde og allokere pengestrømme, betale fakturaer, administrere løn og logge køb.

Uden et centraliseret system, der giver mulighed for synkronisering med andre værktøjer, er det bare meget spild ud fra et tidsstyringsperspektiv.

Det er ikke godt for erhvervslivet.

 

Livet med E-conomic

Spor statistik, foretag justeringer og administrer alle dine bogføringsbehov med E-conomic. Den perfekte definition for det ville være en størrelse passer alle or one stop shop. Ved at være meget enkel ud fra UX- og overbliksperspektivet kan e-conomic snyde dig for blot at være et gennemsnitligt regnskabsværktøj.

Det er den ikke.

I virkeligheden giver e-conomic meget mere klarhed og strømliner arbejdsgangen for revisorer.

Digitalt, altså.

Endda så meget, at revisorer kan udføre meget af arbejdet på afstand. Det betyder, at de kan bruge anden tid på at udføre flere opgaver.

Den mest imponerende funktion skulle dog integreres med andre programmer og platforme, som synkroniserer faktura-, betaling-, løn- og endda lagerstyringsdata med e-conomic.

Så det er mere end blot et automatiseret regnskabsværktøj.

 

Konklusion

Så Pleo, November First, Roger.ai og e-conomic er de 4 værktøjer til førsteklasses regnskabsautomatisering. Vi og tusindvis af virksomheder kan stå inde for deres effektivitet på første hånd. Alle af dem kan gøre din virksomheds drift meget mere overskuelig (især i regnskabssektoren) og strømline så mange processer.

Som vi siger, kan de betragtes som must-haves.

Baltic Assist er en ekspert med knowhow til at få mest muligt ud af denne software og disse systemer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få professionel rådgivning vedrørende implementering af denne regnskabsautomatiseringssoftware, Skriv til os.

Vi hjælper gerne med regnskabsautomatisering alle ugens dage.