Finansielle nyheder

Regnskabsydelser til e-pengevirksomheder i Litauen

e-penge

Antallet af e-pengevirksomheder stiger hurtigt – både på verdensplan og her i Litauen.

På grund af landets fremragende infrastruktur og gunstige love vedrørende etablering af et selskab, er Litauen på randen af ​​at blive det europæiske FinTech (finansiel teknologi) knudepunkt.

Derfor vil vi i denne artikel tage et kig på e-pengevirksomheder i Litauen med fokus på vigtigheden af ​​at finde højkvalitets og pålidelige regnskabstjenester.

Litauen som FinTech-hub

Hvert år etableres flere og flere e-pengevirksomheder i Litauen. Desuden vælger et stadigt stigende antal udenlandske virksomheder Litauen som land for at åbne deres datterselskaber.

Litauen er højt værdsat på grund af dets strategiske geografiske placering, gode infrastruktur, talentfulde medarbejdere og regeringsstøtte til etablering af virksomheder.

Dag, Bank of Litauen fører tilsyn med 73 e-pengeinstitutter, herunder Via betalinger, Det blev betalt, Wallter, Perlas Finans, Paydoo BetalingerOg meget mere.

E-pengeselskaber, som Bank of Lithuania har licens til, har ret til:

  • udstede e-penge,
  • udføre pengeoverførsler,
  • udføre betalingstransaktioner,
  • udføre direkte debitering eller kreditoverførsler,
  • og mere.

Et stigende antal e-pengevirksomheder i Litauen betyder, at behovet for tjenester til støtte for e-pengevirksomheder er så stort som aldrig før.

Regnskabsydelser er af særlig betydning. Håndtering af pengerelaterede operationer er nøglen for sådanne virksomheder med hensyn til økonomiske gevinster og videreudvikling.

Derfor er det afgørende at finde et pålideligt og erfarent team af revisorer.

Valg af regnskabsydelser til e-virksomhed

Når det kommer til at vælge regnskabstjenester til et e-pengefirma, er der nogle vigtige ting at overveje:

  1. Pålidelighed. I FinTech-verdenen er tid penge. Derfor er oversete deadlines ikke acceptable. For at sikre samarbejde med et pålideligt regnskabsservicefirma skal du udføre grundige undersøgelser og stole på anbefalinger og anmeldelser af høj værdi.
  2. Vælg en udbyder, der er licenseret af Bank of Litauen. Hvis du gør det, sikrer du sandsynligheden for at få tjenester af højeste kvalitet uden dyre fejl.
  3. Fremragende engelskkundskaber. At arbejde i et internationalt miljø kræver, at du behersker engelskkundskaber. Derfor skal revisionsvirksomheder ansætte fagfolk, der er flydende i mundtlig og skriftlig engelsk.
  4. Erfaring med internationale kunder. At arbejde i et nationalt miljø er ikke det samme som at dele legepladsen med verdens største spillere. Derfor er det afgørende at vælge en regnskabsudbyder med tilstrækkelig erfaring og forståelse for, hvordan det er at arbejde med de bedste i verden.
  5. Historik. For at dit e-pengefirma kan opnå de bedste resultater, skal du vælge en udbyder af regnskabstjenester med en track record. Det vil hjælpe med at forhindre de samme fejl og fokusere på at vinde så meget som muligt.

Hvorfor Baltic Assist er en fremragende udbyder af regnskabstjenester

Kommanditselskabet Baltiske virtuelle assistenter arbejder dagligt for at bryde internationale barrierer og levere omkostningsreducerende regnskabstjenester til virksomheder, herunder e-pengevirksomheder, verden over.

Siden 2015 har virksomheden haft fokus på at sikre omkostningseffektiv regnskabsassistance stort set. På den måde sparer kunden både tid og penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er vant til at arbejde indenfor stramme deadlines og samtidig sikre topkvalitet. Vores hovedmål er at sikre, at vores internationale partnere får leveret deres regnskabsydelser til tiden og uden fejl.

Ved at samarbejde med os får du adgang til topekspertise, maksimal effektivitet og frem for alt proaktiv projektledelse, der sparer din virksomhed penge.

Hvis du ikke har fundet den bedste service til dig, så sørg for at du kontakt vores team. Vi er sikre på, at vi vil tilbyde regnskabstjenester, der passer til din e-pengevirksomheds individuelle behov.

Bundlinjen

Med et konstant stigende antal e-pengevirksomheder i Litauen vil efterspørgslen efter regnskabstjenester af høj kvalitet sandsynligvis stige.
I denne artikel har vi delt de nøglefaktorer, du skal overveje, når du vælger en udbyder af regnskabstjenester, og hvorfor Baltic Assist måske passer bedst til dig.
Investering i pålidelige og førsteklasses regnskabstjenester vil fremme din virksomheds vækst og sikre dens videre udvikling.