Nyheder

Kan agil metodologi anvendes på outsourcede projekter?

8532876 minutter 3

Agile metodologi er noget, der hurtigt er blevet status quo i mange softwareudviklingsvirksomheder, men hvordan kan det hjælpe dig? Lad os tage et kig på, hvordan du kan kombinere det med at outsource nogle af dine væsentlige funktioner. På den måde kan du vurdere, om det er et hit eller miss i forhold til, hvad du ønsker at få lavet.

Den agile metode i en nøddeskal

Grundlaget for den agile tilgang er flydende og artikuleret kommunikation. Ved at have alle til at arbejde med en lang række forskellige opgaver på et givet tidspunkt, kan du udnytte dit teams mangfoldige række af færdigheder. Hver idé bliver så i det væsentlige stemt om på mange forskellige måder af mennesker med forskellige færdigheder og livssyn. Det lyder ret godt fra et kreativt synspunkt, ikke?

Hvorfor agile processer kan strømline outsourcede projekter

Det fantastiske ved agile metoder er, at forudsat at du har den rigtige kommunikation, kan du skalere i det uendelige. Det giver dig mulighed for at outsource, øge størrelsen af ​​dit team og øge din arbejdsbyrde betydeligt.

Jo flere mennesker du tilføjer til blandingen, jo flere ideer vil du have svævende rundt. Det vil gøre det muligt at se alt, hvad du finder på, fra endnu flere synspunkter og forhåbentlig raffineres som et resultat. Endnu en gang lyder det som lige den slags ting, du har brug for, hvis du vil finde den kreative gnist, der sætter konkurrenterne i skyggen.

Hvad er det overordnede mål med at fusionere agile metoder og outsourcing?

At sammensmelte agil metodologi og outsourcing er en spændende idé, og en idé, der bliver afprøvet af nogle virksomheder i øjeblikket. På dette tidspunkt er det vigtigt at bemærke, at mens 'agile' kom fra softwareverdenen, spreder det sig nu som en steppebrand. Det skyldes i høj grad den løbske succes for antallet af virksomheder inden for dette felt.

Ved at bringe de to sammen sigter du efter at holde din arbejdsstyrke fleksibel og slank, samtidig med at du fremmer exceptionel kommunikation. Forestil dig en virksomhed, der kunne ansætte alle, de havde brug for, så længe de havde brug for det, og som kunne få gavn af alle deres færdigheder. Det er målet for de virksomheder, der forsøger at kombinere de to.

Hvor agile metoder kan løbe ind i vanskeligheder

Den ene potentielt farlige faldgrube med den agile tilgang til arbejde er, at den lever og dør af kvaliteten af ​​kommunikationen. Det er alt sammen meget godt at have alle hænder på dækket og give erfarne mennesker roller, der er tæt på frie tøjler, men du har brug for kommunikation for at følge med.

Uden væskekommunikation vil venstre hånd ikke vide, hvad højre side gør. Det kan være et væsentligt problem af mange årsager. For det første vil det spilde en masse tid og energi, da alle bliver nødt til at tjekke, hvad alle andre laver. Dette problem vil så blive forværret, hvis du har outsourcet væsentlige funktioner til off-site personale. I en ideel verden kommunikerer alle frit, hvad de arbejder på. Men når kommunikationsstrømmen tørrer op, har du ingen anden mulighed end at jage i det uendelige.

En anden ting, du skal være på vagt over for, er kreative bestræbelsers kardinalsynd: duplikeret indsats. Hvis du har flere teams, der alle arbejder på overlappende områder, så skal de tale regelmæssigt og frit. Hvis de ikke gør det, ender du med at betale for at løse de samme problemer på en række lidt forskellige måder; det er ikke godt for nogen.

Vigtigheden af ​​den rigtige pasform, og hvordan man får øje på det

At opdage den rigtige pasform er mere kunst end videnskab, men det betyder ikke, at der ikke er væsentlige tips, du skal være på udkig efter.

For det første vil du sikre dig, at alle forstår, hvad andre i teamet er ansvarlige for. Det sikrer, at der ikke er fejl i rapporteringen eller tilfælde af personer, der griber ind i hinandens kompetencer.

For det andet skal man lede forfra, hvis man vil fremhæve vigtigheden af ​​kommunikation til det kollektive output. Udvikl en kultur, hvor ingen er bange for at henvende sig til andre, og hvor dit outsourcede personale føler sig værdsat. Læg vægt på faktadeling, præcis og kortfattet kommunikation på tværs af alle niveauer i virksomheden.

Du kan altid tjekke vores opslag "Hvordan administrerer man virtuelle teams?" om succesfuld styring af virtuelle teams mere detaljeret!

Konklusion: At vide, hvilken vej man skal gå

Der er virkelig værdi at hente ved at anvende den agile metode på enhver arbejdsplads, men der skal findes en balance. Det nytter ikke noget at forsøge at skubbe en måde at arbejde på dit team, der ikke er egnet til de typer opgaver, de skal tackle.

Start med at skabe en kultur af flydende og åben kommunikation, og brug den derefter som grundlaget for at bygge videre på. Du kan derefter bringe dit outsourcede team ind i en kultur, hvor de føler sig værdsat og har de nødvendige kontakter for at gøre en forskel for din virksomhed.