Casestudier

Case Study – True Gum x Baltic Assist partnerskab

TrueGum casestudie Baltic Assist

Eleverbar forretningsudvidelse gennem strategisk finansielt partnerskab

 

Oversigt

Uanset branche er effektive processer afgørende. Her kl Baltic Assist, vi er glade for at tage os af vores kunders behov og sikre problemfri drift for virksomheder af enhver art, ligesom vi gjorde for vores klient Ægte tyggegummi.

True Gum, der blev grundlagt i 2017 i København, Danmark, skaber plastikfrit, vegansk og bionedbrydeligt tyggegummi og plantebaseret myntefrit for sukker, hvilket tilbyder et venligere alternativ for kunderne og planeten.

Vi startede samarbejdet med virksomheden i 2018, og dengang startede vores samarbejde med True Gum med grundlæggende regnskabsopgaver. Virksomheden fortsatte med at ekspandere, og i 2022 ansatte de en intern Head of Accounting & Finance. Vi fortsætter dog vores partnerskab og varetager en betydelig del af bogføringsopgaverne.

 

Udfordringer

Før True Gums medstifter Jacob Sand Motzfeldt slog sig sammen med os, tog han personligt fat på alle regnskabsopgaver. Da det var relativt ny inden for regnskab, var det tidskrævende.

Udfordringen dukkede op, da Jacob bemærkede, at håndteringen af ​​regnskabsopgaver begyndte at hobe sig op, hvilket gjorde det svært at fokusere på virksomhedens vækst.

Teamet begyndte derefter at lede efter en regnskabspartner, og baseret på en anbefaling fra en af ​​vores kunder kontaktede True Gum vores team for at hjælpe dem.

 

Løsninger

Da True Gum kontaktede os tidligt, var den indledende implementering problemfri, med fokus på nogle generelle regnskabsopgaver.

Vores samarbejde med kunden har udviklet sig i takt med deres virksomheds vækst. I de indledende faser, da True Gum opererede med færre kunder, månedlige poster og en enkelt bank, spillede vi hos Baltic Assist en væsentlig rolle i deres regnskabsfunktion.

Vi var ansvarlige for opgaver som:

  • daglig bogføring,
  • måneds lukning,
  • Moms,
  • betalingsforberedelser,
  • og lønbehandling.

Efterhånden som True Gums organisatoriske opsætning udvidedes og omfattede tre virksomheder i to lande, steg kompleksiteten af ​​deres finansielle operationer. Som svar på denne vækst ankom True Gum i 2022 en intern Head of Accounting & Finance til at føre tilsyn med planlægningen.

Mens nogle opgaver skiftede internt, beholdt Baltic Assist en afgørende rolle, især inden for bogføring. Interessant nok er vores målte timers samarbejde intensiveret, hvilket understreger den fortsatte betydning af vores partnerskab for at understøtte True Gums udviklende økonomiske behov.

 

Resultater

“Jeg sætter pris på Baltic Assits’ fleksibilitet og servicemindedhed. Det føles som en forlængelse af vores team." – Jacob Sand Motzfeldt, medstifter hos True Gum

True Gum har arbejdet med vores team i fem år nu og har mere tid til at fokusere på at vokse deres forretning. Vi varetager stadig de fleste af deres bogføringsopgaver, og vores partnerskab er blevet endnu stærkere.

Med hensyn til tidsinvestering involverer vores månedlige samarbejde med True Gum i gennemsnit:

  • True ApS (Danmark): cirka 130 timer om måneden.
  • True Company GmbH (Tyskland): cirka 45 timer om måneden.
  • Group 472 ApS (holdingselskab, Danmark): ca. 2 timer pr. måned.

Vores dedikerede team, bestående af en finansiel revisor, en senior finansmedarbejder og en junior finansmedarbejder, arbejder aktivt på projektet og sikrer problemfrit finansiel støtte og bidrager til True Gums fortsatte vækst og succes.

Vi er begejstrede for at være en del af True Gums rejse, støtte deres ekspansion og bidrage til deres succes ved at tage os af vigtige økonomiske opgaver.