Nyheder

Overholdelse og kunsten at outsourcing

Baltic assist - Skræddersyede outsourcingløsninger

Når du driver en virksomhed, kommer du ind i det, fordi du elsker dit slutprodukt og ønsker at komme i kontakt med din ideelle kunde. Ja, der er en masse organisatorisk aktivitet og papirarbejde, der følger med, men arbejdet er det værd. Et område, hvor mange virksomheder nu igen tænker over deres balance, er spørgsmålet om compliance. Det er en, der ikke forsvinder, hvis du forsøger at feje den ind under gulvtæppet, og der kan være alvorlige konsekvenser for at tage fejl.

Er der problemer med outsourcing?

Virksomheder beslutter sig i stigende grad for at outsource store dele af compliance-arbejdet for at frigøre tid og ressourcer. Det giver dem mulighed for at se lidt lys for enden af ​​papirtunnelen og fokusere mere tid på det, de er bedst til. Der er dog én bekymring, hver virksomhed rejser, når de går denne vej.

Du kan outsource arbejdet, men ikke ansvaret

Idéen med at outsource en tidskrævende proces er fantastisk; det tror vi alle sammen! Men problemet kommer, når du husker, at du stadig er den ansvarlige for at sikre overholdelse. Dette kan sætte dig i den lidet misundelsesværdige situation at betale en anden for at gøre noget, men komme i varmt vand, hvis de tager fejl. Med dette i tankerne, bør du overhovedet overveje at outsource overholdelse?

Outsourcing af administrative funktioner er yderst strategiske

Det fantastiske ved compliance er, at det stort set udelukkende er administrativt. Det betyder, at med de rigtige processer og procedurer på plads, er der usandsynligt, at der er nogen specialist involveret. Selvom der er behov for et skarpt øje for detaljer og en præcis måde, er det usandsynligt, at du har brug for din CTO til at forklare et teknisk koncept. Kunsten at outsourcing er kun at gøre det, hvis det vil spare din tid og frigøre afgørende ressourcer. Hvis du har en højtstående specialist, seniormedarbejdere involveret i compliance, så skal du ændre det. Det er de mennesker, hvis tid er bedst brugt på at gøre det, de er bedst til, bare fordi andre mennesker ikke kan gøre det.

Ved at erkende, at nogen uden for dit kerneteam kunne tage sig af det, har du taget det første skridt i succesfuld outsourcing af en stor mængde arbejde.

Outsourcing fjerner flaskehalsene og driver væksten

Du føler måske ikke, at det er en dårlig ting at møde alle hænder med dit øverste ledelsesteam, da du får alle sammen. Tænk nu på, hvad der ville ske, hvis de skulle komme med hvert år i flere uger ad gangen udelukkende for at diskutere overholdelse. Du fjerner ikke kun dine ledende medarbejdere fra de daglige opgaver, der udvikler din virksomhed. De bliver også mindre tilgængelige for teams, de administrerer, hvilket vil have indflydelse på alle aspekter af din virksomhed. Det kan hurtigt skabe flaskehalse og sætte bremser på dit produktive og kreative output.

Forestil dig nu, at dine konkurrenter ikke skal igennem denne proces hvert år, og du vil se, at du stiller dig selv i en ulempe. Værst af alt er det en, der for det meste er kunstig og af din egen fremstilling, fordi du do har ressourcerne til at konkurrere. De bliver bare brugt til en opgave, der nemt kunne outsources.

Ekspertise er den bedste måde at sikre 100 % overholdelse

Med al den gode vilje og hårde arbejde i verden, hvis dit team ikke er flydende i de nyeste regler og regler, er du forpligtet til at smutte undervejs. Kompleksiteten af ​​compliance stiger hele tiden. Det betyder, at ikke kun de involverede opgaver bliver mere indviklede, det kan også blive stadig sværere at forstå dine forpligtelser. Et eksternt team, der er specialiseret i kunsten at overholde, vil kende til den seneste udvikling. Det vil sikre, at din indsats altid peger i den rigtige retning.

Der vil også være mulighed for at foretage en mere detaljeret søgning og identificere eksperter, der har arbejdet inden for dit felt. Selvom overholdelse for det meste er en administrativ funktion, vil kendskab til din branches detaljer være en klar fordel.

Find den rigtige personlige pasform til din virksomhed

Du vil tænke på det team, du outsourcer til, som din compliance officer, der tilfældigvis arbejder offsite. Det betyder, at når du finder den rigtige pasform, skal du tænke over, hvordan de vil integreres i din organisation. Husk folk, der udfører rollen, fordi de skal passe sig selv ind i din organisation problemfrit. Adgang, spørgsmål og lidt undersøgelse er alt sammen ting, de får brug for, så vælg en, du føler dig tryg ved at arbejde tæt sammen med.

Outsourcing er en omkostningseffektiv strategi, der kommer i to dele.

Ikke alene vil du spare tid og kræfter ved at få en ekspert til at udføre hovedparten af ​​arbejdet for dig, men det kan også spare dig penge. Det kommer i to former:

  • Ved at betale folk for at gøre det, de er bedst til, får du det maksimale afkast fra din vigtigste ressource - dit personale.
  • Ved at ansætte en ekspert vil du sikre dig, at du ikke falder i stykker med lovgivningsmæssige ændringer, der kan medføre, at du utilsigtet bliver ikke-kompatibel.

Disse to væsentlige dele kombineres for at skabe en strategi, der giver dig mulighed for at udnytte din tid, penge og indsats bedst muligt. I slutningen af ​​dagen handler det om at spille efter dine styrker.

Et objektivt blik er ofte den nemmeste vej frem

Den sidste ting at sige om outsourcing er, at hvis du finder den rigtige pasform til din organisation, får du et objektivt blik på compliance. Det kan være fristende at vælge en ledende medarbejder indefra som din compliance officer. Hovedproblemet, at dette hurtigt kan give vanskeligheder for dem at vurdere, hvor du skal forbedre dig som virksomhed objektivt.

Ved at give en tredjepartsekspert opgaven med compliance, kan du opnå den objektive vurdering, der kan afdække alle mulige ting. Det er langt bedre for dem at finde dem end regulatorer, så omfavn deres feedback og input.