FAQ

Mennesker er vores bedste aktiv. Vi ansætter for det meste talentfulde personer med en stor passion for læring. De, der er ivrige efter at lære, vil hurtigt finde deres succes her hos Baltic Assist. Et af dine primære mål vil være at skabe merværdi for vores kunder. De obligatoriske minimumskrav for ansættelse er en universitetsgrad, 2+ års tidligere erhvervserfaring.
Den omkostningsbesparende faktor er til stede i alle projekter, der kører i Baltic Assist. Litauen, hvor vi er baseret, er en hurtigt voksende ung økonomi med lavere omkostninger sammenlignet med skandinaviske, vesteuropæiske lande eller Japan, USA, Canada osv. Du kan forvente at få reduceret dine omkostninger med op til 70 % (nogle gange endda op til 80 %). Fortæl os mere om projektet, så vender vi snart tilbage med et tilbud.
Rekruttering er et af de mest kritiske områder i vores forretning. Vi bestræber os på kun at forbinde dig med de bedste specialister eller fagfolk inden for deres respektive områder. For at ansætte de mest talentfulde medarbejdere, den såkaldte creme de la creme, har vi en rekrutteringsproces med fire niveauer, hvor du, vores partner, også kan inddrages, så meget du har lyst til. Rekrutteringssystemet med fire niveauer giver fleksibilitet i rekrutteringsprocessen, giver kunden en hands-on tilgang og får tingene til at ske hurtigt.
Der er allerede etableret omkring 75 delte servicecentre i Litauen, hvor i hvert fald en del af dem understøtter eller fører tilsyn med aktiviteter i den finansielle sektor. På grund af situationen på det nuværende marked kan vi tiltrække de bedste fagfolk fra andre organisationer. De har som regel mere end 7 års erfaring med at levere regnskabstjenester til internationale virksomheder og deres datterselskaber. Skandinavien, Storbritannien, USA, Vesteuropa - vi kan levere regnskab, uanset hvor dit hovedkvarter er.
At have medarbejdere fra Litauen er en meget anderledes oplevelse sammenlignet med andre populære outsourcing-destinationer. De vigtigste faktorer at overveje er tidsforskellen, kulturelle barrierer, dagligdags og endda uskreven forretningspraksis. Med litauisk baseret outsourcing er det eneste, der kræver en lille smule overvejelse, en praktisk talt ikke-eksisterende kulturel barriere, som kan være et problem i andre dele af verden. Det er vigtigt at huske, at litauere er nordeuropæere lige på den anden side af Østersøen fra Sverige, med universitetsgrader fra EU og skandinavisk forretningskultur. Sidstnævnte er ved at blive integreret i næsten alle nye og velhavende virksomheder uanset deres område. Vores specialister er ivrige efter at lære, højt kvalificerede og nemme at arbejde sammen med.
Vi leder efter partnere, der gerne vil flytte deres forretningsaktiviteter til et sted med konkurrencedygtige omkostninger, hvor det er udelukket at gå på kompromis med kvaliteten. Baltic Assist er ivrige efter at samarbejde med virksomheder, der søger langsigtede nearshoring-partnerskaber, fordi det kræver investeringer fra begge parter i begyndelsen, men giver enorme fordele i det lange løb.
Vi siger aldrig "nej" til noget. Hver udfordring er en projektbaseret opgave, der udføres med stor opmærksomhed på detaljer, maksimal involvering og stræben efter perfektion. Men vi er først og fremmest fokuseret på langsigtede partnerskaber. Tag fat i os, lad os mødes, eller kontakt os for at se, om vi kan levere passende tjenester, der passer til din virksomhed!
Det er slet ikke svært at have fjernmedarbejdere. En virksomhed, der aldrig har prøvet at arbejde med fjernteams før, bliver nødt til at etablere nogle få procedurer og arbejdsredskaber. Disse er nødvendige for at have passende kommunikationsmidler til uddelegering af opgaver, overblik over politikker, kommentarer osv. Disse kommunikationsmidler vil gøre det muligt for dig at håndtere og arbejde med medarbejdere uanset afstanden mellem dit hovedkontor og din virtuelle assistent. Hvis du er ny - Baltic Assist har en plan klar til dig.
Baltic Assist regnskabsservice kommer med det 21. århundredes automatiseringsmuligheder. Vi er hurtige, ivrige efter at udelukke så meget manuelt input som muligt og meget fokuserede på kvalitet og levering til tiden. Derudover har vi en koncentreret tilgang, hvor kunden kommer først, og vi er altid klar til at opskalere hurtigt, når behovet opstår.
Teknisk set bliver Baltic Assists medarbejdere hyret, men du skal se dem som dine medarbejdere, der er dedikeret og eksplicit hyret til dit projekt. Baltic Assist fungerer som din nearshoring-partner, der står for den administrative side af projektet (faciliteter, udstyr, lønninger osv.). Kontakt os, hvis du vil vide mere.