Finansielle tjenesteydelser

Hvorfor vælge os?

Finansiel stabilitet er en af de vigtigste og mest integrerede dele af at opretholde og holde en succesfuld virksomhed kørende. Baltic Assist leverer digitale finansielle controlling-tjenester, der ser på alle aspekter af regnskabsoperationer. Vi tilbyder helt skræddersyede løsninger, der kan tilpasses virksomheder af alle størrelser. Vores ekspertiseområde overvåger og styrer fuldt ud en organisations økonomiske resultater, interne kontroller og finansielle prognoser. Ved at forstå udfordringerne kan vi eliminere enhver risiko for outsourcing - selv inden for de mest vitale områder af økonomien.

Vores løsning

Vores mål for den finansielle forvaltning er at sikre, at organisationen opfylder sine finansielle mål. Vi analyserer alle områder, der udgør risici, og udvikler strategier til at mindske dem. Nearshoring-tilgangen gør det nemt for os at indlede effektiv kommunikation og reagere hurtigt på alle anmodninger. Nærheden til de fleste af Europas forretningscentre, Skandinavien, Øst- og Vesteuropa, betyder lille eller ingen tidszoneforskel, en lignende tilgang til arbejdet og mange andre værdifulde funktioner.

Casestudier

Et venturekapital-/private equity-selskab var midt i en søgen efter outsourcede investeringsanalysetjenester til rimelige priser. Firmaet gennemfører dagligt mange transaktioner i USA og i hele verden. Derfor er det vigtigt at have præcise og aktuelle data om den lokale finansielle sektor. Baltic Assist tog udfordringen op og skaffede kompetente specialister inden for finans, investering og kapitalforvaltning til at arbejde eksternt. Som følge heraf havde de interne medarbejdere ikke længere den svært håndterbare ekstra byrde og kunne koncentrere sig fuldt ud om deres primære mål på hovedkontoret. Det bedste ved det hele er, at tidsforskellen til USA betyder, at datastrømmen ikke stopper om natten, og at de ansatte på stedet allerede har noget at arbejde med om morgenen, efter at Baltic Assist har afsluttet deres vagt her i Vilnius.

Som en af de hurtigst voksende discountkæder i Nordeuropa så virksomheden, at det kunne være en hård kamp at etablere et lokalt backoffice med kompetente medarbejdere og gøre det omkostningseffektivt. Baltic Assist tog udfordringen op ved at levere regnskabstjenester fra et back office med en fuldt fleksibel placering. Momsrapporter, lønninger, forvaltning af kreditor- og debitorkonti, ledelsesrapportering og mange andre tjenester leveres dagligt. Alt sammen til en rimelig pris, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Baltic Assist’s nærhed til det indenlandske skandinaviske marked, kundens hjemland – service af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser giver fremragende fordele. Dette er et glimrende eksempel på nearshoring i sin bedste form. Kunden udvider sine aktiviteter i Baltic Assist hvert år.

En virksomhed, der leverer en bred vifte af it-løsninger, søgte efter en måde at minimere omkostningerne inden for finans og regnskab på. Med sidstnævnte var der også et yderligere mål om at gøre det mere procesorienteret, skalerbart og optimeret. Fra i dag fører Baltic Assist regnskab for ti virksomheder i koncernen. Denne “bogføring” omfatter dagligt arbejde, som f.eks:

• Opsætning af betalinger
• Opfølgning på gæld
• Momsindberetning
• Overordnet dataforvaltning

Sammen med kvartals-, måneds- eller konsoliderede rapporter, udarbejdelse af regnskaber og meget mere. Baltic Assist tilbyder alt fra forberedelse til levering af færdige dokumenter til revision. Kunden opnåede enorme effektivitetsfordele, væsentligt reducerede driftsomkostninger og integreret automatisering i mange regnskabsprocesser.

Når du er en individuel investor, øges værdien af en korrekt bogføring af høj kvalitet betydeligt. Da engleinvestorer yder investeringer i virksomhedens tidlige stadier, kræver hvert tal, komma, proces og finansiel transaktion omhu og professionel indsigt for at maksimere virksomhedens muligheder for at skabe overskud. Baltic Assist kan levere alt dette gennem kompetente tjenester inden for investeringsvurderinger, full-service regnskab, fakturering, opfølgning af debitorer, udarbejdelse af finansielle rapporter, beregning af parametre som afskrivning og meget mere. Baltic Assist forbliver en fremragende mulighed for denne klient gennem linsen af virtuel bogføring, fordi vi er en one-stop shop for kompetent og premium kvalitet rådgivning, bogføring. Som følge heraf kan kunden fuldt ud koncentrere sig om de primære mål i stedet for at bekæmpe de mange udfordringer, som mange unge virksomheder står over for, og som engleinvestoren skal overvåge.

I venturekapitalbranchen foregår der mange processer og ting bag lukkede døre. Vores kunder er inden for venturekapital og yder SEED-finansiering primært til nystartede teknologivirksomheder med enorme muligheder. Da firmaet ønskede at samarbejde med en person, der kunne og ville yde rådgivning/konsulentbistand/regnskabstjenester til de nystartede virksomheder, kom Baltic Assist ind i billedet. Vi fik til opgave at overvåge udgifterne og sikre, at partnere, leverandører og lokale talenter bliver “købt” til en rimelig pris. Vi laver en masse prognoser, ledelsesrapportering, finansiel rapportering og bistand til kunderne ved at være proaktive i forbindelse med håndtering af opkøb, likvidation og fusionsprocesser. Da venturekapitalfirmaet er interesseret i ekspansion, gør vi så meget som muligt for at lægge et fundament i finanssektoren til en væsentlig opskalering. Firmaet fortsætter et gensidigt fordelagtigt partnerskab med Baltic Assist og anbefaler os senere til de samme nystartede virksomheder, som vi tidligere hjalp. Nearshoring af regnskabstjenester og udvidelse af teamet er det hele værd. Dette er et glimrende eksempel på det.

En nystartet virksomhed med begrænsede investeringer og finansielle muligheder foretrækker altid omkostningseffektive løsninger. For en af vores klienter – en food-tech startup – var sagen enkel. Nogen skulle levere pålidelige regnskabstjenester, kvalitetsstyring og fuldt ud opsluge og tage sig af en hel finansforretningsgren. Baltic Assist leverer bogføringstjenester til rimelige priser, som gavner kunden på mere end én måde. Rettidige rapportleverancer, udarbejdelse af erklæringer, renteberegning, revisionsprocedurer, formålsbestemte særlige månedlige ledelsesrapporter og meget mere. Virksomhedens hovedafdeling kan arbejde på at gøre servicen bedre, mens Baltic Assist håndterer bogføringen og aflaster arbejdsbyrden.

Baltic Assist tilbyder uafhængige finansielle tjenester med høj kompetence og til en rimelig pris. Vores klient er en vertikalt integreret innovatør af ejendomsprodukter med det primære mål at udvikle, investere i og drive fast ejendom, alt sammen med det fælles mål at gøre det bedre. Baltic Assist leverer operationel ekspertise (kontakt med kunderne, bistand i administrative eller regnskabsmæssige spørgsmål), hjælper med at opbygge langsigtede forretningspartnerskaber, tænker fremad med overtagelse af nye kunder og foreslår forbedringer. Hovedopgaven består dog af momsrapportering, lønadministration, finansiel rapportering, budgettering, prognoser og mange andre regnskabstjenester. Med korrekt bogføring af høj kvalitet og til overkommelige priser kan dette private equity-selskab vove sig ind i nye virksomheder, organisere aftaler, fusioner og udarbejde bedre finansielle planer for fremtiden.

Dine alternativer
Er der en masse arbejde? Lad os kontakte dig, så hjælper vi dig med at finde en omkostningseffektiv ansættelsesløsning.
 • Pris
 • Begynder at arbejde
 • Udskiftning
 • Fleksibilitet
 • Yderligere omkostninger
 • Udgifter i alt
Egen regnskabsmedarbejder
 • Pris: fra 10 000 Eur/måned + ekstra
 • Ansættelse og uddannelse tager ca. 12 uger
 • Fuld ansættelsesproces - ca. 6 uger
 • Fast arbejdstidsplan. Normalt 35 - 37 timer om ugen
 • Uddannelse, kontorlokaler, tillæg, sundhedsforsikring osv.
 • Samlede udgifter: ~11 000 Eur/måned
Baltic Assist
Financial Controlling
 • Pris: 38 Eur/time
 • Omgående start efter underskrivelse af kontrakten
 • 1 opkald og vi tilbyder en ny løsning
 • Tilgængelig på forespørgsel. Fleksibel arbejdstidsplan
 • Ingen yderligere eller skjulte gebyrer
 • Samlede udgifter: ~6 300 Eur/måned
Lokale
virksomheder
 • Pris: ~13 000 Eur/måned, ~80 Eur/time
 • Start tager ca. 2 - 3 uger
 • Let at udskifte
 • Normalt er arbejdstiden begrænset til 9.00-17.00
 • Mulighed for yderligere gebyrer
 • Samlede udgifter: ~13 000 Eur/måned
4 enkle trin til at få en engageret revisor
1. Gratis konsultation
Send os en forespørgsel, og vi vil kontakte dig inden for 24 timer for at drøfte dine forretningsbehov.
2. Aftal en proces
Vi er enige om det nøjagtige leveringsobjekt, procesbeskrivelse og tidsfrister.
3. Giv adgang
Regnskabsholdet får adgang til regnskabssystemer og andre relaterede systemer med henblik på udførelse af opgaver.
4. Gå i luften.
Din revisor er klar til at komme i gang. Det eneste, du skal gøre nu, er at levere den dokumentation, der er nødvendig for udførelsen af opgaven.