Nyheder

Hvordan danske virksomheder kan drage fordel af at outsource bogføring til Baltic Assist

6896883 minutter 3

Når vi ser tilbage til rødderne til outsourcinghistorien, var finans et af de første områder, som virksomheder har overvejet at outsource. Tiderne, hvor SMV'er ansætter interne revisorer, er forbi. Det hele startede med at outsource virksomhedens økonomi til lokale revisionsfirmaer, indtil virksomheder besluttede at flytte regnskab til udlandet. Et af de vigtigste steder, der har gjort en forskel for SMV'er-ejere, er outsourcing af bogholderi.

Bogføring er meget som at gå til lægen til et årligt sundhedstjek - ingen ønsker at gøre det, men at afslå det kan føre til alvorlige problemer. I dag har teknologien flyttet mange regnskabssystemer til skyen, hvor finansprofessionelle kan fuldføre jobbet uanset deres placering.

Nogle små virksomhedsejere vælger stadig selv at gennemføre bogføringen og ansætter kun økonomimedarbejdere til dygtige regnskabsopgaver såsom rapportering og årsregnskabsafslutning, men det er en risikabel måde at styre virksomhedens økonomi på, fordi forkert bogføring kan føre til dyre fejl i fremtiden.

Fordele ved outsourcing af regnskab og bogføring

Her er listet de vigtigste fordele ved at outsource regnskabsdriften til Baltic Assist:

Sparer tid

Outsourcing af bogføringen vil frigøre værdifuld tid, som kan rettes mod virksomhedens vækst. At bruge tid på regnskab kan være en enorm distraktion i en daglig rutine. Ved at fjerne denne distraktion kan virksomhedsejeren koncentrere sig om de ting, der betyder noget og tilføje værdi.

Spare penge

Du skal ikke betale løn til din fuldtids- eller deltidsansat. Du slipper også for de tabte produktivitetsomkostninger, der kommer ved ansættelse af en medarbejder. Da Baltic Assist er placeret i Litauen, tilbyder vi den bedste regnskabspris på det danske marked.

Erfaren rådgivning

Du behøver ikke bekymre dig om, at dit personale får de rigtige kvalifikationer og holder dig ajour med gældende regler og regler. Du har ansat et team af erfarne fagfolk, som kan rådgive dig om, hvordan du kan drive bedre og strukturere din virksomhed. Det eneste, du skal bekymre dig om nu, er, hvordan du får din virksomhed til at vokse.

Regnskabssoftware på øverste niveau

Har du nogensinde oplevet gamle og stædige revisorer bruge de metoder, som er her fra 1990'erne? Baltic Assist er en virksomhed, som bruger den mest effektive regnskabssoftware og værktøjer, som vil gøre din regnskabsdrift så meget automatiseret som muligt.
Skalerbarhedspotentiale. Hvis du vokser hurtigt, udvider vi også omfanget af vores tjenester. Hvis du har besluttet at reducere omkostningerne, tilpasser vi os det hurtigst muligt. Outsourcing af regnskab giver den fleksibilitet, der bare ikke er mulig med at have økonomifolk ansat.

Hvis du gerne vil have en gratis konsultation om outsourcing af din regnskabsdrift til erfarne fagfolk, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde drøfte dine behov.