Nyheder

Sådan øger du produktiviteten ved at arbejde hjemmefra

Baltic assist - Skræddersyede outsourcingløsninger

Har du nogensinde de dage, hvor du føler, at du ikke kan komme op i fart? Er du træt af aldrig at komme tæt på at afslutte din stadigt voksende huskeliste? Kunne du tænke dig, at du kunne klare dit arbejde hjemmefra som en professionel? Tag et kig på disse virtuelle worker top tips, og du vil være supereffektiv på ingen tid overhovedet.

9 tips til, hvordan du øger produktiviteten, mens du arbejder hjemmefra

1. Tidy Desk, Tidy Mind

Det er en sætning, som enhver irriterende chef vil have fortalt dig tidligere, men det viser sig, at de trods alt havde ret! Med et ryddeligt skrivebord foran dig vil der være færre distraktioner fra den aktuelle opgave. I det øjeblik du har et bjerg af papirarbejde spredt overalt, vil det spille på dit sind. Du vil ikke kunne finde noget, når du har brug for det, og det bremser generelt bare tingene. Stræb efter et rent og ryddeligt arbejdsmiljø, hvor du kun kan se de ting, du skal bruge for at få arbejdet gjort. Når du har gjort det, vil du være i stand til at klare dagen som aldrig før.

2. Vær kortfattet og præcis

At holde dine e-mails korte og søde er en fantastisk måde at udvikle klarhed i tankerne. Med lange travle e-mails, som du bruger hele eftermiddagen på at komponere og omskrive, spilder du bare en masse tid og kræfter. Når det kommer til din kommunikation, er det at være kortfattet og præcis alt. Det vil ikke kun hjælpe dig med at afklare dine tanker, men det er også den bedste måde at få andre mennesker på samme side som dig. Send en kort og sød e-mail, og chancerne er, at de vender tilbage med de svar, du ønskede. Det er kort sagt glæden ved at holde tingene kort og godt.

3. Power Drafting

Aldrig hørt om det? Må det bare ændre dit arbejde hjemmefra? Power drafting handler om at acceptere, at komplekse opgaver er iterative. Accepter, at dit første udkast ikke vil være så godt, og få det ned på papir. Når du først har givet den indrømmelse, vil du være i stand til at revidere den på ingen tid overhovedet. Bliv ikke hængt op i titlen eller åbningssætningen; få det ned på papir og rul med det. Det er lige, hvad jeg gjorde med denne artikel, og du nyder at læse den, ikke?

4. Tidsblokering på opgaver

Tidsblokering er en gavnlig måde at få tingene gjort på. Du har hørt ordsproget om, at dit arbejde udvides for at udfylde den tid, der er til rådighed, og det er så sandt. Del din dag op i 15-minutters segmenter, og du vil være i stand til at få så meget mere gjort. Det er også en god måde at give sig selv struktur på. Gå dog ikke i fælden med kun at påtage dig opgaver, der varer 15 minutter! Del dine mere komplekse opgaver op i små bidder, og du får dem gjort på ingen tid overhovedet.

5. Gem spørgsmålene

Vi gennemsnit næsten 50 tanker minut; det er mange tanker! Problemet med dette er, at du bliver nødt til at konkurrere med dem, når du kun vil fokusere på én. Ignorer de spørgsmål, dit sind stiller om, hvorfor du gør noget, og kun magt igennem. Når du først begynder at gøre det, vil det hurtigt blive en vane, som du sjældent bryder. Dette er fremragende, fordi det giver dig mulighed for at opdele dine tanker og kun gøre det, der skal gøres. Begynd at arbejde på det i dag, og i slutningen af ​​ugen vil du føle dig som en maskine!

6. Stop aldrig, når du sidder fast

Når du sidder fast, har du en tendens til at blive der, hvilket kan være et reelt problem, hvis du har meget at lave! Når du sidder fast i mere end 30 sekunder, hvorfor så ikke bare hoppe til noget andet for din næste 15-minutters tidsblok? Det giver dig mulighed for at hvile, mens du stadig er produktiv. Perfekt, hvis du vil være en af ​​de mennesker, der altid ser ud til at klare sig igennem i al slags vejr!

7. Belysning er nøglen

Det er vigtigt at have det rigtige lys, primært hvis du arbejder ved en computer det meste af tiden. Hvis det er for lyst, vil dine øjne blive udmattede. Hvis det er for mørkt, så vil du anstrenge dig for at se. Find den rigtige balance med lidt trial and error og hold dig så til den hver eneste dag. Uanset hvad du går med, skal du slippe så meget naturligt lys ind som du kan. Naturligt lys vil efterlade dig forfrisket og give dig mulighed for at udføre dit virtuelle arbejde smartere.

8. Arbejde med musik

Din hjerne har brug for stimulering; der er bare ingen komme væk fra det folkens. Hvis du opdager, at du laver en lang gentagen opgave, så er det perfekt at arbejde med musik. Føl ikke, at du er begrænset til regnearksarbejde, hvis du har lyst til nogle melodier. Når du vil være kreativ eller lave en brainstorm, så er lidt klassisk musik også ideelt. Lad være med at have din musik til at brage, bare have den den rigtige lydstyrke for at blokere distraktioner.

Hovedtelefoner er et must-have, hvis du arbejder sammen med andre i et kontormiljø. Opret en playliste med dine yndlingssange, men husk at holde tingene afslappende eller beroligende. Det er nok bedst at lade tungmetallet stå ved døren og vælge noget med en sød melodi.

9. One Track Mind

At fokusere på opgaven er, hvad det handler om at være en superstjerne ved at arbejde hjemmefra. De mennesker, der altid synes at være et skridt foran, gør netop det. Med en lang række konkurrerende interesser, som du ikke kan adressere på én gang, er du nødt til at acceptere det. Fokusér på hver enkelt på skift baseret på prioritet.

Alt du skal gøre er at lave en simpel trin for trin liste. Gør ikke dette først om morgenen, fordi du ender med at dvæle ved, hvad du gjorde i går. Skriv det ud på en enkelt side af papiret som det sidste, du gør, inden du tager afsted om aftenen. På den måde rammer du jorden i det øjeblik, du kommer ind af døren.

Konklusion

Nu er der kun tilbage at starte med at omsætte disse praktiske råd og tips i praksis. Gå efter det! Og du vil se, hvordan din produktivitet, når du arbejder derhjemme, stiger. Glad dig – glad, din chef! Tjek vores artikel vedr Sådan forbliver du sund, mens du arbejder på en computer.