AI konsulenter

Med vores AI-konsulenter i arbejde har vi til formål at hjælpe virksomheder og organisationer med at udnytte kunstig intelligens (AI) til at løse forretningsproblemer og forbedre processer. Baltic Assist-konsulenterne arbejder typisk sammen med kunderne for at identificere områder, hvor AI kan bruges til at automatisere opgaver, analysere data og lave forudsigelser eller anbefalinger.
Rollen varierer afhængigt af kundernes specifikke skræddersyede behov. Mens nogle kan fokusere på at hjælpe virksomheder med at udvikle AI-strategier, kan andre arbejde med at implementere AI-løsninger eller optimere eksisterende systemer.

               
Fælles fokusområder
Vores konsulenter kan hjælpe dig med at sætte gang i dit projekt ved at udvinde værdi af organisationsdata. På den måde kan vi rådgive dig om udviklingen af nye produkter og tjenester.
Brug ekspertisen og teknologierne inden for maskinlæring til at muliggøre din organisations transformation og frigøre evnen til at bringe din virksomhed op på det næste niveau.
Ved at implementere automatisering i din virksomhed kan du fremme dine strategiske processer og løfte din evne til at træffe beslutninger til nye højder. Det sparer tid, reducerer omkostningerne og reducerer procesfejl til et absolut minimum.
Konsulent på deltid
84 timer pr. måned
30 €/hour
  • 2520 € pr. måned
  • Ingen yderligere omkostninger
Konsulent på fuld tid
168 timer pr. måned
25 €/hour
  • 4200 € pr. måned
  • Ingen yderligere omkostninger
Fortæl os om dit projekt
Få et tilbud!
Fire trin i rådgivningsmetoden
Analyse af situationen
Kritisk vurdering af de interne og eksterne spørgsmål omkring en organisation, der er iværksat som følge af et nyt projekt eller en ny opgave.
Hypotese
At søge en hypotesedrevet tilgang til problemet og forsøge at løse det, samtidig med at man fokuserer på den bedste antagelse.
Udførelse
Strategisk implementering ved hjælp af en designtilgang og virksomhedsmodeller for at opbygge en arbejdsstyrke, der er forenelig med planen.
Verifikation
Verifikation af de nødvendige tiltag, der er formuleret af teamet for at færdiggøre den korrekte fremgangsmåde.