Nyheder

Motiverende systemjusteringer, når du leder en ekstern arbejdsstyrke

motivationssystem

Det er over et år siden, at virksomheder verden over gik over til fjernarbejde. Selvom denne overgang var nøglen til at holde medarbejderne sikre, gav den også yderligere udfordringer i motivationssystemet.

Derfor vil vi i denne artikel diskutere nogle af de måder, hvorpå virksomheder stadig kan opmuntre og motivere deres teams til at opnå de nødvendige resultater.

Møder mandag morgen for at inspirere til præstation

Start dine uger på rette vej!

Bestem et tidspunkt om morgenen, hvor holdene kan oprette forbindelse til deres gruppeopkald og diskutere følgende emner:

  • resultaterne opnået i sidste uge;
  • hvad har ikke virket og hvorfor;
  • hvad vil være fokus i denne uge?

Sørg for, at alle har plads til at dele deres indsigt og blive hørt. På den måde øger du chancerne for at sætte dit hold til succes i den kommende uge.

Hold en-til-en møder med hvert teammedlem

Selvom videokonferencer kan være kedelige, er det nøglen til at holde en-til-en-opkald med dine holdkammerater for at få deres behov hørt.

Hold sikkert denne type møde mindst en eller to gange om måneden for at vide, hvordan hver af dine medarbejdere udfører deres arbejde, og hvordan de har det.

Sørg for jævn kommunikation

I tider med usikkerhed sætter alle pris på god kommunikation – især på arbejdspladsen.

Sørg derfor for, at du holder dig opdateret om, hvad der sker i verden og din virksomhed, og informerer jævnligt dit team.

Hvis du gør det, øges chancerne for, at dine medarbejdere føler sig trygge og informerede til enhver tid.

Beløn ​​dine medarbejdere

Tænk på unikke måder at motivere dit team på.

Giv for eksempel værdikuponer væk til fjerntliggende takeaway-frokost fredag ​​eftermiddag eller en trivia-aften torsdag.

Du kan også sende en goodiebag til deres hjem eller belønne dem med e-gavekort.

Uanset hvad du gør, så sørg for, at det styrker din virksomheds kultur og får dit team til at føle sig værdsat.

Fejr gevinsterne – store som små

Få ting er så motiverende som at få anerkendelse for et veludført arbejde.

Sørg for at fejre succeser og værdsætte både hold og enkeltpersoner.

Du kan tænke på forskellige måder at gøre det på, herunder annonceringer på møderne, nyhedsbreve eller små præmier.

Planlæg forud

Selvom det kan se ud til, at pandemien er kommet for at blive, vil den blive løst. Derfor skal du som leder tænke fremad og forberede dig på den arbejdsgang, der kommer.

Det er helt klart, at de fleste ikke vil være tilbage til det almindelige 9-5-kontorregime, og det er derfor, du skal tænke på kreative og unikke måder at motivere og inspirere et team, der måske ikke sidder i samme bygning eller endda samme land.

Bundlinjen

Alt i alt er fjernarbejde både en udfordring og en mulighed for at tænke på nye og kreative måder at holde dit team motiveret og engageret.

Selvom der er én enkelt opskrift på at opretholde en langsigtet motivation på arbejdspladsen, kan de tips, vi nævnte ovenfor, være nyttige. Så omsæt dem i praksis, og se, hvilke resultater de vil give din virksomhed.