Casestudier

ORDERYOYO og Baltic Assist økonomistyring casestudie

Finansiel Revisor

Oversigt

At Baltic Assist, prioriterer vi at give vores kunder mulighed for at fokusere på væksten i deres virksomheder ved effektivt at styre deres daglige opgaver.

Derfor er vi glade for at dele endnu et casestudie, som sætter fokus på vores samarbejde med Bestil YOYO, med speciale i online bestillingssystemer til takeaways.

OrderYOYO leverer omfattende softwaretjenester skræddersyet til takeaway-restauranter, herunder udvikling af websteder, integrerede betalingsgateways og strategiske marketingløsninger såsom søgemaskineoptimering (SEO).

På det stadigt konkurrenceprægede marked skiller OrderYOYO sig ud som et omkostningseffektivt alternativ, der sikrer, at restauranter bevarer ejerskabet af deres værdifulde data. Dette unikke værditilbud har positioneret OrderYOYO som et foretrukket valg blandt takeaway-virksomheder, der søger pålidelige og overkommelige online bestillingsløsninger.

OrderYOYO, der i øjeblikket har 208 fuldtidsansatte, kontaktede Baltic Assist i 2016, og siden da har vi arbejdet på at levere regnskab og lønningstjenester til deres team.

Udfordring

Inden samarbejdet med Baltic Assist stod holdet hos OrderYOYO over for en betydelig forhindring. Som nystartet virksomhed, de havde akut brug for hjælp til deres regnskabsprocesser, men manglede et internt team dedikeret til denne opgave. Denne forhindring gjorde det svært for dem at fokusere på strategiske forretningsaspekter og kunne på længere sigt påvirke deres vækst.

Vores team trådte ind fra begyndelsen, startende fra nul, for at levere afgørende regnskabstjenester. Vi adresserede ikke kun det umiddelbare behov for økonomistyring men også spillet en rolle i den overordnede udvikling af OrderYOYOs forretning.

Løsning

Vores team hos Baltic Assist reagerede på OrderYOYOs udfordring ved at tilbyde løsninger, der er skræddersyet til deres specifikke behov og de skiftende krav fra deres voksende forretning.

Vi skalerede projektet med et team bestående af 3 junior revisorer, 2 revisorer, 1 senior revisor og 1 team lead, hvilket sikrede, at OrderYOYOs regnskabskrav blev effektivt styret og understøttet.

Med en forpligtelse til ekspertise dedikerede vi 450 timer om måneden til projektet, med kapacitet til at skalere yderligere op efter behov. Ydermere gennemførte vores team med succes adskillige nye projekter for at forbedre OrderYOYOs operationelle effektivitet og økonomistyringskapacitet.

Under vores arbejde sammen, vi har leveret følgende tjenester:

  • Økonomisk bogføring og afstemning af banktransaktioner
  • Accounts payable
  • Fuldt omfang kreditorstyring og kommunikation med leverandører
  • Udarbejdelse og bogføring af løn, regnskaber, konsolidering, revisionsbistand og debitorafstemninger

Derudover påtog vores team sig ansvaret for kommunikation og inputforberedelse for UK og IE lønudbydere, som i øjeblikket implementerer Corpay løsninger, og introducerede Uniconta regnskabssystem, yderligere strømlining og optimering af OrderYOYOs regnskabsprocesser.

Resultater

Kundens feedback fremhævede vores rolle i skabe et solidt økonomisk grundlag for dem, afgørende for enhver virksomheds succes.

“Du kan altid regne med Baltic Assist, da de altid er meget nærværende, og de kender vores forretning (nogle gange bedre end vi gør). Det er svært at få gode medarbejdere med regnskabskompetencer i Danmark, så Baltic Assist tilfører stor stabilitet til vores forretning. Teamet arbejder meget hårdt, når det er nødvendigt for, at vi kan lykkes med vores projekter.” — Jens Peter Smidt Blak, OrderYOYO Head of Finance.

Under vores partnerskab opnåede OrderYOYO bemærkelsesværdig succes med at strømline økonomistyring. Med Baltic Assists støtte kunne OrderYOYO fokusere på strategiske initiativer, mens vi styrede vigtige regnskabs- og løntjenester. Denne strømlinede tilgang til økonomistyring gav OrderYOYO stabilitet og tillid til at forfølge sine vækstmål.