Vores fortælling

Kommanditselskabet Baltic Virtual Assistants bryder internationale barrierer ved at levere omkostningsreducerende ansættelsesløsninger til virksomheder over hele verden.

Baltic Assist blev grundlagt i 2015, da to fremsynede og forretningsorienterede personer - Andzej Rynkevic og Per Moller - slog pjalterne sammen. Per arbejdede som managing partner for Ernst & Young i Danmark og Baltikum, mens Andzej samlede sin erfaring i Barclays Technology Centre lige her i hjertet af Vilnius. På et eller andet tidspunkt blev en idé født. Konceptet drejede sig om at tilbyde omkostningseffektivt arbejde og regnskabsassistance til kunder over hele verden.

Det vigtigste træk - alt skulle gøres virtuelt og matche eller måske endda overgå den kvalitet af arbejde, der forventes in-house. Et par år senere kan Baltic Assist stolt hævde, at idéen og realiseringen var en succes. Den stadigt voksende liste over tilfredse kunder sammen med hundredtusindvis (hvis ikke millioner) sparet ved at reducere lønomkostningerne for vores partnere beviser den pointe, Andzej og Per forsøgte at komme med tilbage i 2015.
Dedikerede virtuelle tjenester
Baltic Assist stiller backoffice-assistance og virtuel bogføring til rådighed for organisationer i alle størrelser, uanset hvilket område de opererer inden for, i hele vores region. Hos os får du alle fordelene, nem kommunikation og hjernekraften fra dedikeret personale på stedet til en brøkdel af prisen - for hvert projekt, hver gang. Vi fokuserer på effektivitet, førsteklasses ekspertise og proaktiv projektstyring for at spare dig penge, så du kan fokusere mere på at drive din virksomhed og mindre på personaleovervågning.
Vores mission | Vision
At give vores partnere den mest teknologisk avancerede og omkostningseffektive outsourcing-service.
At blive den mest eftertragtede, brancheførende udbyder af digitale tjenester i verden.
Vores historie