Nyheder

Outstaffing og outsourcing: hvad er forskellen?

Outbemanding og outsourcing

Med hensyn til ansættelse af personale er der to populære muligheder: outsourcing og outstaffing. Begge har selvfølgelig fordele og ulemper, men hvad er forskellen på dem, og hvilken skal du gå efter?

I denne artikel vil vi undersøge outstaffing og outsourcing og diskutere, hvilken der kunne være en bedre mulighed for din virksomhed og hvorfor.

 

Forskellen mellem outstaffing og outsourcing

Hvis du er overvejer outsourcing eller udbemande for din virksomhed, undrer du dig måske over, hvad forskellen er mellem de to. Selvfølgelig involverer både outsourcing og outstaffing at ansætte medarbejdere til at arbejde eksternt, men der er nogle vigtige forskelle, som du bør være opmærksom på.

Outsourcing er, når en virksomhed indgår kontrakter med en anden virksomhed (som f Baltic Assist eller andre) til at levere tjenester eller produkter, som den ellers selv kunne producere. Outstaffing er på den anden side, når en virksomhed ansætter medarbejdere fra en anden virksomhed til at arbejde på dens vegne.

Så hvad er bedre for din virksomhed? Det afhænger af dine behov og præferencer, men vi anbefaler outsourcing af tjenester, hvis du er seriøs omkring at spare omkostninger og øge effektiviteten.

 

Outsourcing hjælper med at reducere dine omkostninger

En af hovedårsagerne til, at virksomheder outsourcer, er, fordi de gerne vil reducere omkostningerne. De ønsker ikke at bruge for mange penge på at ansætte medarbejdere og betale dem generøse lønninger, så de eliminerer dem og erstatter dem med freelancere eller entreprenører, der arbejder eksternt. 

Ved at outsource kan virksomheder spare på gebyrer for leje af kontorlokaler og personalegoder såsom sygesikring, betalt tid og mere. Desuden gør outsourcing virksomheder i stand til at sikre, at deres forretning kører problemfrit uden at overforbruge personalemedlemmer, som ikke altid er nødvendige.

På denne måde kan virksomheder øge deres effektivitet og bruge deres sparede penge på at udvide deres virksomhed yderligere.

 

Outsourcing er mere velegnet til fjernarbejde

Outsourcing er blevet en populær mulighed for virksomheder i alle størrelser. Det er en måde at spare penge og få arbejdet udført mere effektivt. Og med fremkomsten af ​​fjernarbejde er det nemmere end nogensinde før at finde dygtige medarbejdere fra hvor som helst i verden.

Med nutidens teknologi kan du have et virtuelt team, der er lige så effektivt som et team på et kontor. Derudover har undersøgelser vist, at eksterne teams ofte er mere produktive end teams på traditionelle kontorer.

A undersøgelse af CoSo Cloud afslørede, at 77 % af medarbejdere, der arbejdede eksternt mindst et par gange om måneden, rapporterede større produktivitet i deres daglige opgaver.

Hvad mere er, giver outsourcing din virksomhed fleksibilitet, da du ikke behøver at ansætte fast personale. I stedet kan du ansætte medarbejdere, når du har brug for dem, for eksempel i travle sæsoner, eller når noget arbejde skal udføres akut (f.eks. hjemmesideopdateringer og andre ad hoc opgaver). Efter denne periode kan du kun arbejde med denne person, hvis der er behov for vedkommende eller finde en anden kandidat, der matcher dine krav.

 

Outsourcing har et stort potentiale på det litauiske marked

Litauen er et relativt lille land med lidt over 2.8 millioner indbyggere. Men hvad den mangler i størrelse, kompenserer den for i potentiale. Den litauiske økonomi vokser hurtigt, og der er masser af muligheder for virksomheder at drage fordel af.

Landet har en højtuddannet arbejdsstyrke og konkurrencedygtige leveomkostninger. Litauisk bør absolut være på din radar, hvis din virksomhed overvejer at outsource. Med sin store pulje af talentfulde arbejdere og gunstige forretningsbetingelser er Litauen klar til at blive en af ​​de førende outsourcing-destinationer i Europa. Lær dybtgående om fordelene ved at outsource tjenester til Litauen.

 

Bundlinjen

Både outstaffing og outsourcing er gode løsninger, når du ønsker at ansætte eksternt personale til at løse dine opgaver.

Men hvis dit mål er at reducere dine omkostninger, forbedre effektiviteten og fokusere på fjernarbejde, kan outsourcing være en bedre mulighed for dig!

For at finde dygtige fagfolk til at udføre de nødvendige opgaver i din virksomhed, skal du overveje outsourcing af litauiske fagfolk som er klar til at tilbyde tjenester af høj kvalitet for at fremme din virksomheds vækst.