Regnskab og bogføring

Indsamling af alle fakturaer samt forberedelse og administration af banktransaktioner og betalinger kan være utroligt tidskrævende, men ellers forholdsvis ligetil opgaver i det daglige. Vores effektiv revisor på højt niveau kan hjælpe dig med at håndtere regnskaberne i dagligdagen, og du får mere tid til at tage af dig af kerneforretningen.

Vi har et bredt udvalg af regnskabstjenester. Vores finansspecialister kommer med mange års erfaring fra forskellige markeder i hele Europa.

Vi bruger vores indsigt i din organisation og sikrer dig værdifuld forretningsrådgivning. Vi ser på, hvilke områder kan forbedres, hvilke der kan automatiseres fuldstændig, og hvilke processer kan innoveres for at reducere omkostninger. I mellemtiden kan du fokusere på, hvad du gør bedst.

Vi har mere end 500 partnere over hele verden, hovedsageligt fra Storbritannien, Norge, Finland, Danmark, Sverige, Tyskland, Schweiz, Holland.

Drevet af
Priser
Team af revisorer
35 € / time
Fra 210 € / måned
  • Minimum 6 timer / måned
  • Ingen ekstra omkostninger
Store virksomheder
Har du et stort projekt?
Fortæl os mere
Send forespørgsel
Planlæg gratis konsultation
Inden for 24 timer vil vores repræsentant kontakte dig for at diskutere dine forretningsbehov og muligheder for partnerskab!