Udfordringen

Et dynamisk og hurtigt forretningsmiljø bringer en masse udfordringer til entreprenøren. Særligt mindre virksomheder har svært ved at holde styr på dead-lines, have et opdateret CRM system og respondere på kunde henvendelser eller simpelthen få udført de daglige administrative opgaver. Udfordringen er ofte mangel på tid eller ressourcer til at ansætte de nødvendige kompetencer eller simpelt hen omkostningerne forbundet med at ansætte folk i din virksomhed. Fortvivl ikke. Du finder en løsning her.

 

Løsningen

Baltic Assist hjælper selvstændige, entreprenører og mindre virksomheders. Vores medarbejdere er trænet i brugen af en lang række cloud-baserede værktøjer og vil være en stor hjælp for dig og din virksomhed. Du har fundet den rigtige samarbejdspartner i Baltic Assist. Lad os komme i gang.

Regnskabsassistance

Baltic Assist tilbyder regnskabsassistance til mindre virksomheder. Vi anvender det simple og fleksible cloud-baserede regnskabssystem e-conomic.

Personlig Baltic Assistant

Du kan også hyre en Baltic virtual assistent for sekretær opgaver som f.eks. kalenderhåndtering, mødebookning, rejsebestilling eller til at få dig ind på din favoritrestaurant.

i

Administration

Du kan outsource opgaver som data input, CRM opdatering, fakturering, produktopdateringer, event koordination, kunderesearch og kanvas salg samt håndtering af e-mails og dokumenter.

Kunde service

Vi kan håndtere din kundeservice på telefon og e-mail, give teknisk support og servicere en live-chat funktion. Vi holder din hjemmeside og facebook side opdateret og håndterer dialogen med dine kunder.

Ikke kun Virtuel

Din assistent er ikke mere end tre timer væk fra de fleste europæiske storbyer. Vores medarbejdere kan i en opstartsfase arbejde fra din location, deltage i træningsforløb og opleve jeres virksomhedskultur.

Interesseret i at arbejde med os?

Kontakt os