Udfordringen

For at fortsat være konkurrencedygtig i et globalt marked leder firmaer med et internationalt mindset efter onshore/offshore teams i andre lande for at tiltrække de bedste kandidater, opbygge teams og begrænse omkostninger. Udfordringen er ofte mangel på tid eller ressourcer til at opnå lokal markedsviden og håndtere den administrative del for den nye enhed/medarbejder.

 

Løsningen

Baltic Assist har gjort det muligt for enhver størrelse virksomhed at have et back-office i et lavomkostningsområde. Vi identificerer jeres behov, laver en projektplan og implementerer den. Du behøver ikke bekymre dig om rekruttering, faciliteter, legale eller administrative problemer for dit virtuelle team. Det tager vi os af. Din søgen efter en near shore partner er ovre. Fortæl os hvad har brug for.

Customer service FTM

Leder du efter flere medarbejdere til din customer service-/supportafdeling? Fortæl os mere omkring den specifikke funktion og ansvarsområder. Så sikrer vi at du får en dedikeret medarbejder der kan tilføre værdi i lang tid til din virksomhed.

Compliance FTM

Det er ofte KYC/AML opgaver der er behov for at blive løst i virksomheder. Hvis der er behov for at skabe eller udbygge dit team sikrer vi du får analytisk stærke medarbejdere, der vil sørge for at din virksomhed overholder alle de nødvendige regler og love.

i

Salg- og marketings FTM

Vi kan facilitere lead generators, sælgere eller senior business developere, der kan hjælpe din virksomhed med at skabe nye resultater. Yderemere kan vi også hjælpe med: digital marketing specalister, social media managere og grafiske designere til at forbedre og udbrede dit brand awareness.

IT FTM

Der er en bred vifte af IT-specialister klar til at hjælpe dig med nye eller eksisterende projekter. Du kan få Front/Back-end, iOS, Android, Javascript, Java, PHP og andre udviklere der er motiverede af at arbejde med spændende projekter og skandinaviske virksomheder.

Mere end virtuel

Din assistent er ikke mere end tre timer væk fra de fleste europæiske storbyer. Vores medarbejdere kan i en opstartsfase arbejde fra din beliggenhed, deltage i træningsforløb og opleve jeres virksomhedskultur.

Interesseret i at arbejde med os?

Kontakt os