Treasury services baltic assist

Vi tilbyder omfattende treasury-tjenester, der er designet til at optimere finansielle operationer og strømline kontantstyring for din virksomhed, herunder støtte til finansiel risikostyring, global likviditets- og likviditetsstyring, styring af bankforbindelser, treasury organisationsstruktur, treasury integration og carve-out support, og gælds- og investeringsforvaltning. 

Med knowhow og kompetencer tilbyder vi førende tjenester til finansfunktionen. Baltic Assist-teams koncentrerer sig om at opbygge og levere effektive ledelsestjenester, der kan hjælpe dig med at låse op for din finansafdelings værdi for hele organisationen.

Dediker dine opgaver til vores treasury managers

Hvis du ønsker at optimere dine finansielle operationer, strømline likviditetsstyring og forbedre risikostyringen, er vores finanstjenester her for at hjælpe. Vores erfarne team af eksperter forstår forviklingerne af økonomistyring og er forpligtet til at levere skræddersyede løsninger, der stemmer overens med dine forretningsmål og mål. Vi har en samarbejdstilgang og arbejder tæt sammen med dig for at analysere dine nuværende økonomiske processer, identificere forbedringsområder og implementere strategier, der driver effektivitet og maksimerer rentabiliteten. Lad os guide dig gennem kompleksiteten af ​​treasury management og give dig den ekspertise og støtte, du har brug for for at trives i nutidens konkurrenceprægede forretningslandskab.

Vores ekspertise

Håndtering af pengestrømme

Vores eksperter analyserer din virksomheds pengestrømsprocesser, udvikler skræddersyede strategier for at optimere indgående og udgående midler og hjælper med at minimere ledige kontanter og maksimere arbejdskapitalen.

Risk Management

Vores team giver vejledning til at identificere, vurdere og afbøde finansielle risici og udvikler robuste risikostyringsstrategier for at sikre sikkerheden og stabiliteten af ​​dine finansielle aktiver.

Likviditetsstyring

Vi optimerer likviditetsstyringen ved at udvikle strategier for at maksimere likviditetstilgængeligheden og samtidig minimere risiko og omkostninger og hjælpe dig med at forudsige og allokere ressourcer effektivt.

Cash Forecasting og Analyse

Vi udnytter avancerede teknologier og ekspertise til at tilbyde nøjagtige kontantprognoser og analyser, så du kan træffe informerede økonomiske beslutninger.

Betalingstjenester

Vi hjælper med at vælge omkostningseffektive automatiserede betalingsløsninger, der gør det muligt for virksomheder at foretage sikre og rettidige betalinger, administrere gæld effektivt og optimere arbejdskapitalen.

Skræddersyede Treasury-løsninger

Vores Treasury Services er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke forretningskrav, og vores team arbejder tæt sammen med dig om at designe skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov.

Priser

Startups & SMV'er
BASE
Starter ved 38 € per time
Team af revisorer
Finansiel planlægning og rådgivning
Systemopsætning og integration
AI Tool Integration & Management
Store virksomheder
om

Tilpasset Projekt
Corporate Finance Rådgivning
Digital Transformation
Finansiel prognose
RPA Rådgivning

Trin til at få dit projekt op at køre

1. Evaluering af arbejdsbyrde

Først evaluerer vores økonomichefer din nuværende regnskabsopsætning og tilbyder en løsning.

2. Tilbuddet

Vi underskriver en aftale, gennemgår relevante juridiske politikker og beslutter startdatoen.

3. Introduktion til holdet

Vi præsenterer dig for det team, der skal stå for projektet. Vi sætter også adgang til relevante platforme for vores team. Vi præsenterer nye innovative løsninger, hvis det er nødvendigt.

4. Tilvejebringelse af adgange

Vi opretter adgang til relevante platforme for vores team — for eksempel regnskabssystemer, banker, lønsoftware mv.

5. Projektanalyse

Vi analyserer dine økonomiske operationer og aftaler arbejdsinstruktioner, der definerer de nøjagtige opgaver, procedurer og deadlines, så partnerskabet er fuldt gennemsigtigt og databeskyttet.

6. Projektstart

Vores økonomiteam starter en fuld operation på de aftalte opgaver og giver løbende forslag til automatisering og processtrømlining.

Læs mere om virtuelle medarbejdere

Introduktionsopkald

Bestil en hurtig konsultation