Karriere

Velkommen til Baltic Assist-fællesskabet. Har du lyst til at blive en del af os? Vi er den første virksomhed i Litauen, der udelukkende fokuserer på at skabe jobmuligheder på afstand.
FLEKSIBILITET
Vi giver vores team mulighed for at udvikle deres arbejdsplads på den måde, der er bedst for dem. Du kan nemt kombinere arbejde fra et kontor med arbejde hjemmefra. Eller endda arbejde et sted langt, langt væk, mens du ligger på stranden.
PERSONLIG UDVIKLING
Baltic Assist vil investere meget i din personlige udvikling. Vi sender dig til konferencer, sørger for individuel træning - vi gør alt for at sætte dig i stand til at overvinde enhver forhindring og håndtere enhver udfordring, der kan komme i vejen for dig i løbet af dit arbejde.
SOCIALT ANSVARLIG
Vi er ved at opbygge en ansvarlig og progressiv organisation, hvor alle har en stemme, og hvor dine behov for et passende arbejdsmiljø bliver opfyldt. Hvis nogen kæmper eller har hænderne fulde, er den næste mand eller kvinde klar til at dække og hjælpe.
FÆLLESSKAB
Sociale sammenkomster, arbejdsmiljøledelse og meget mere foregår bag lukkede døre hos Baltic Assist. Vi er en stor familie, der hjælper hinanden, når der er behov for det, og deler råd og vejleder hinanden. Du vil aldrig føle dig hjælpeløs eller overladt til dig selv med tilbagevendende problemer.
Vi udstyrer dig med værktøjerne til at blomstre
Hos os har du mulighed for at trives professionelt og avancere yderligere. Vi byder selvstændige hjerner velkommen og fremmer en arbejdskultur, hvor alle inspireres til at vokse og lære af de bedste talenter i branchen.

Her investerer vi meget i vores fremtid, inklusive hvert eneste teammedlem!

Vi går ind for teamwork og frihed på arbejdspladsen
Gennemsigtighed, hjælpsomhed og et positivt miljø er de vigtigste aspekter i vores teams. Det giver os mulighed for at trives som en gruppe mennesker, som man altid kan henvende sig til, hvis man har brug for hjælp til et projekt, et arbejdsproblem eller noget personligt.

Der er ingen inderkreds hos Baltic Assist. Derfor kan alle, fra CEO til junior eller praktikant, dele ideer, påtage sig mere ansvar og engagere sig i virksomhedens liv.

Sæt skub i din karriere med os!
Vi er vokset hurtigt i de sidste 7 år nu!

Vores målgruppe udvides hvert år, og nu har vi kunder over hele kloden.

Med mere end 500 vellykkede projekter sigter vi mod at levere de mest effektive og omkostningseffektive digitale tjenester, tilbyde innovative forretningsløsninger og opbygge tillid blandt vores kunder, interessenter og medarbejdere.

Vi opbygger et positivt miljø på kontoret, som hjælper os med at indfri de ambitioner og værdier, vi har sat os.
Vi fremmer nysgerrighed

Forretningsrejser, konferencer

Deltagelse i CSR-projekter

Internt bibliotek

Team-workshops

Vi skaber komfort

Fuldt udstyret køkken

Automatiseringsværktøjer til arbejdet

Fleksible arbejdsmuligheder

Personlige mentorer

Vi bevæger os fremad sammen

Læringsarrangementer

Bonusser til anbefalere

Fejring af præstationer

Personlige udviklingsprogrammer

Vi fremmer teamwork

Fælles arbejde

Spilleaftener på kontoret

Sportsaktiviteter

Kvartalsfester