Karriere

Velkommen til Baltic Assist Community. Vil du være med? Vi er den første virksomhed i Litauen, der udelukkende fokuserer på at skabe eksterne jobmuligheder.
FLEKSIBILITET
Vi giver vores team mulighed for at udvikle deres arbejdsplads på den måde, det er bedre for dem. Du kan nemt kombinere arbejde fra et kontor med arbejde hjemmefra. Eller endda arbejde et sted langt, langt væk, mens du ligger på stranden.
PERSONLIG UDVIKLING
Baltic Assist vil investere meget i din personlige udvikling. Sender dig til konferencer, indkøber færdighedsorienteret individuel træning - vi gør alt for at sætte dig i stand til at overvinde enhver forhindring og håndtere enhver udfordring, der måtte komme din vej under dit arbejde.
SOCIALT ANSVARLIG
Vi bygger en ansvarlig og progressiv organisation, hvor alle har en stemme, hvor dine behov for et passende arbejdsmiljø bliver opfyldt. Hvis nogen kæmper eller har hænderne fulde, er den næste mand eller kvinde klar til at dække og hjælpe.
FÆLLESSKAB
Socialt samvær, arbejdsmiljøledelse og meget mere foregår bag lukkede døre hos Baltic Assist. Vi er én stor familie, der hjælper hinanden, når der er behov for det og deler råd, vejleder hinanden. Du vil aldrig føle dig hjælpeløs eller stå alene til at håndtere tilbagevendende problemer.
Vi udstyrer dig med værktøjerne til at blomstre
Hos os har du mulighed for at trives fagligt og komme videre. Vi byder uafhængige sind velkommen og fremmer en arbejdskultur, hvor alle bliver inspireret til at vokse og lære af de bedste talenter i branchen.

Her investerer vi en hel del i vores fremtid, inklusive hvert enkelt teammedlem!

Vi handler alle om teamwork og frihed på arbejdspladsen
Gennemsigtighed, hjælpsomhed og et positivt miljø er nøgleaspekterne i vores teams. Det giver os mulighed for at trives som en gruppe mennesker, der altid kan kontaktes, når de har brug for hjælp til et projekt, problem på arbejdet eller personlige anliggender.

Der er ingen inderkreds hos Baltic Assist. Således kan alle fra administrerende direktør til junior eller praktikant dele ideer, påtage sig mere ansvar og engagere sig i firmalivet.

Skyrock din karriere hos os!
Vi har vokset kraftigt i de sidste 7 år nu!

Vores målmarked strækker sig hvert år, og nu har vi kunder over hele kloden.

Med mere end 500 succesfulde projekter sigter vi mod at levere de mest effektive og omkostningseffektive digitale tjenester, tilbyde innovative forretningsløsninger og opbygge tillid blandt vores kunder, interessenter og medarbejdere.

Vi opbygger et positivt miljø på kontoret, som hjælper os med at levere på de ambitioner og værdier, vi sætter os
Vi fremmer nysgerrigheden

Forretningsrejser, konferencer

Deltagelse i CSR-projekter

In-house bibliotek

Teamworkshops

Vi skaber komfort

Fuldt udstyret køkken

Automatiseringsværktøjer til arbejde

Fleksible arbejdsmuligheder

Personlige mentorer

Vi går videre sammen

Læringsbegivenheder

Henvisningsbonusser

Midde om præstationer

Personlige udviklingsprogrammer

Vi brænder for teamwork

Fælles arbejde

Kontorspilleaftener

Sportsaktiviteter

Kvartalsfester