HR konsulenter

HR-konsulenter tilbyder en række tjenester til forbedring af virksomheders personaleadministration, herunder rekruttering, præstationsstyring, kompensation og fordele, uddannelse og udvikling af medarbejderrelationer samt HR-analyse. De leverer specialiseret ekspertise og strategisk vejledning for at tilpasse HR-praksis til forretningsmålene, fremme medarbejderengagement og produktivitet, sikre overholdelse af reglerne og forbedre organisationens præstationer.
HR-konsulenter kan også yde strategisk vejledning og støtte for at hjælpe virksomheder med at tilpasse deres HR-praksis til deres forretningsmål og målsætninger. Ved at samarbejde med en erfaren HR-konsulent kan virksomheder få adgang til specialiseret ekspertise, forbedre deres HR-processer og -resultater og i sidste ende opnå større succes og vækst.

               
Fælles fokusområder
Sourcing, screening og ansættelse af kandidater.
Hjælper virksomheder med at strømline processen med at integrere nye medarbejdere i organisationen og styre overgangen for medarbejdere, der forlader virksomheden.
Analyse og benchmarking af kompensations- og fordelspakker, udformning af nye planer
Hjælper virksomheder med at navigere i de komplekse indvandringslove og -regler for at lette ansættelse og fastholdelse af udenlandske talenter.
Udarbejdelse og håndhævelse af politikker og procedurer, behandling af medarbejdernes bekymringer og klager og sikring af overholdelse af ansættelseslovgivningen.
Identificering af manglende færdigheder og udformning af uddannelsesprogrammer for at hjælpe medarbejderne med at udvikle sig og vokse i deres karriere.
Konsulent på deltid
84 timer pr. måned
30 €/hour
  • 2520 € pr. måned
  • Ingen yderligere omkostninger
Konsulent på fuld tid
168 timer pr. måned
25 €/hour
  • 4200 € pr. måned
  • Ingen yderligere omkostninger
Fortæl os om dit projekt
Få et tilbud!
Fire trin i rådgivningsmetoden
Analyse af situationen
Kritisk vurdering af de interne og eksterne spørgsmål omkring en organisation, der er iværksat som følge af et nyt projekt eller en ny opgave.
Hypotese
At søge en hypotesedrevet tilgang til problemet og forsøge at løse det, samtidig med at man fokuserer på den bedste antagelse.
Udførelse
Strategisk implementering ved hjælp af en designtilgang og virksomhedsmodeller for at opbygge en arbejdsstyrke, der er forenelig med planen.
Verifikation
Verifikation af de nødvendige tiltag, der er formuleret af teamet for at færdiggøre den korrekte fremgangsmåde.