Finansiel kontrol / CFO

Vores controller- og CFO-tjenester giver dig mulighed for at forstå virksomhedens finansielle del fra alle vinkler og berøringspunkter, der kan påvirke din bundlinje, og giver dig praktisk indsigt.
Baltic Assist Financial Controller Services går ud over at behandle og registrere dine daglige transaktioner.
Vi kigger ind i dine finansielle bøger og udarbejder meningsfulde rapporter. Herefter giver vi strategier og indsigt i optimering af dine forretningsgange på de månedlige møder, hvilket reducerer omkostningerne og risikoen for svindel.

Casestudier
Vores finansielle specialister kan rådgive om processen med at forstå og optimere mængden af penge, kontanter og ikke-kontanter, der flytter ind og ud af en virksomhed.
Vi kan udarbejde en finansiel plan, der kan give dig et øjebliksbillede af din virksomheds generelle sundhed.
Et performance dashboard er et kraftfuldt visuelt analyseværktøj, der giver solid viden om forskellige forretningsstrategier. Vores team kan hjælpe dig med at bore dybere ned i din virksomheds præstationer på forskellige områder og give dig metoder til forbedring.
Budgettering og prognoser er en stor del af en virksomheds evne til at fastsætte KPI'er og kort- og langsigtede mål for at træffe informerede beslutninger. Prognosen viser, hvor en virksomhed er på vej hen gennem en analyse af historiske data og tidligere resultater.
Drevet af
Priser
Team af revisorer
50€ / time
Fra 350€ / måned
  • Minimum 6 timer / måned
  • Ingen ekstra omkostninger
Store virksomheder
Har du et stort projekt?
Fortæl os mere
Send forespørgsel