Nyheder

Virtuelle medarbejdere VS Freelancere. Fordele og ulemper

virtuel medarbejder

Dedikeret virtuel medarbejder vs. projektbaserede assistenter, hvad er bedst egnet til erhvervslivet?

Der er en konstant debat i erhvervslivet. Det drejer sig om at sammenligne forskellige medarbejdertyper og finde ud af, hvilken der er den bedste. Denne artikel handler om de to, uden tvivl mest spændende typer medarbejdere i den moderne tidsalder: dedikerede virtuelle medarbejder og projektbaserede assistenter (freelancere). Hvilken er bedre og hersker over den anden, eller er de begge gode på deres måde? Det er et spændende og mangfoldigt emne, så lad os komme ind på det!

Betingelser

Dedikeret virtuel medarbejder – en udliciteret medarbejder, der udfører specifikke kontinuerlige opgaver for dig uden fysisk at optræde på dit kontor.

Projektbaseret assistent – ​​en engangsserviceudbyder (normalt freelancer), som er ansat til at udføre en bestemt opgave.

Hvorfor er Virtual Employee > Freelancer

Kontinuitet og lang levetid

Dedikerede virtuelle medarbejdere er gode til langsigtede partnerskaber. De vil have de samme egenskaber som en intern medarbejder (dygtighed, dedikation, tid), men hvis de hentes rigtigt, vil ansættelsen af ​​en outsourcet virtuel medarbejder være meget mere omkostningseffektiv. Det kan reducere din virksomheds lønudgifter betydeligt.

Så af hensyn til kontinuiteten blev vi nødt til at give pointen til virtuelle medarbejdere.

Langsigtede omkostninger

Vi har udarbejdet et datadiagram for at vise forskellen i omkostninger.

Vores undersøgelse tog data fra 40 erfarne freelance grafiske designere. Den kompilerede grafik viser de gennemsnitlige udgifter, som din virksomhed skal overveje, hvis du ansætter en projektbaseret assistent i en måned i forhold til at vælge en dedikeret virtuel medarbejder.

 

Virtuel medarbejder vs. freelancer

Vores undersøgelse viste, at en freelancer i gennemsnit ville opkræve omkring 2700 euro om måneden sammenlignet med 1900 euro for at ansætte en dedikeret virtuel medarbejder. Over et helt år kan lønudgifterne skrumpe i tusindvis og opefter med 30%. Desuden er omkostningerne faste, mens en freelancer kan hæve sine priser.

Hvis vi taler om langsigtede omkostninger, 99% af tiden, kan lokale freelancere ikke konkurrere med nearshored outsourcede medarbejdere.

Kommunikation og håndtering af det uventede

Hvis du oven i købet er lidt erfaren i erhvervslivet, ved du, at ulykker, uforudsete og Force majeure begivenheder kan ske. Du har muligvis brug for hurtige justeringer, hurtig beslutningstagning og hurtig brainstorming for at komme igennem. Her er endnu et område, hvor de virtuelle medarbejdere har en klar kant.

Næsten til enhver tid arbejder dedikerede virtuelle medarbejdere på samme tid som dit hjemmekontor. De er tilgængelige i myldretiden, så arbejdsbelastningsstyringen kan være mere effektiv og det uventede – håndteres uden mange vanskeligheder. Ligesom med almindelige interne medarbejdere har du som arbejdsgiver fleksibilitet, hvilket altid er godt for forretningen.

De fleste freelancere vil ikke tilbyde det.

Mere kontrol over arbejdsgangen

Det åbenlyse. Du har meget lidt kontrol over en freelancers kreative proces. Med hensyn til at foretage rettelser og justeringer, vil tingene sandsynligvis tage længere tid. Det er en af ​​de primære årsager til, at freelancere sjældent bliver ansat på længere sigt. Med en ekstern virtuel medarbejder har du stor kontrol, da du er deres arbejdsgiver og kan udpege ledere eller seniorspecialister til at se over deres arbejde.

Desuden, hvis freelanceren (projektbaseret assistent) har travlt, men du kan lide deres portefølje og ønsker at ansætte dem præcist, skal du være forberedt på at vente en lang kø. Et job, der tager en uge eller et par dage at fuldføre, kunne først blive udført efter to, tre måneder endda. Det er værd at lægge mærke til, når man måler fordelene ved at ansætte en virtuel medarbejder, da de begynder at arbejde i samme øjeblik, du ansætter dem.

Freelancere har også deres arbejdsmetoder, da de for det meste arbejder på afstand. Det betyder, at de kan arbejde om natten eller have tidligere timer, være til rådighed i weekenden, efter arbejdstid osv. Det kan give flere vanskeligheder frem for at give fordele. Virtuelle medarbejdere tilpasser sig det, du gør og ikke omvendt.

Integration i virksomheden & ikke-finansielle værdier

Medarbejder- eller specialistuddannelse er afgørende for enhver organisation, der ønsker at vokse og blive bedre. Det er derfor, hvis du søger langsigtet, skal du investere i medarbejdere ved at gøre dem til en del af truppen.

Virtuelle medarbejdere kan næsten problemfrit integreres i dine operationer. Du kan anvende dem til træning, konferencer, invitere dem til firmaarrangementer osv. Da de er som en almindelig medarbejder, der bare arbejder eksternt, er de en reel del af din organisation. I stedet for blot at udføre delegerede opgaver, kan de også tilføje sociale fordele til din virksomhed. Disse fordele vises fra mund til mund, opslag på sociale medier og mere.

Sidst men ikke mindst vil vi nævne bæredygtighed og lang levetid. Hvis din virksomhed leder efter en måde at ansætte en medarbejder i en længere periode (f.eks. 6; 10; 12 måneder) eller en fast langsigtet tidsplan, vil prutning med en freelancer ikke bringe meget til bordet .

De fleste outsourcede VE-kontorer tilbyder dog fleksibiliteten ved ikke at engagere sig i langsigtede forpligtelser, så du kan undgå problemet med at skitsere en vikarkontrakt. Og et gratis tip til dig: Da den mest effektive måde at ansætte virtuelle medarbejdere på er at nære kysten, og du kan undgå en tung skattebyrde i dit land, bør du søge efter firmaer med virtuelle medarbejderløsninger, der tager et fast gebyr (ingen gebyrer tilføjet ).

Så for at opsummere, VE'er:

  • Betydeligt reducerede lønomkostninger i forhold til en freelancer (~30+%, hvis det gøres rigtigt, viser nearshoring sig at være den bedste løsning)
  • Fleksibel arbejdstid, der kan matches til dit kontor
  • Fuld integration i virksomheden er mulig
  • Fantastisk til langsigtede partnerskaber, men alligevel ikke behov for en langsigtet forpligtelse
  • Mindre skattetryk

Hvorfor Freelancer > Virtuel medarbejder

Endnu en gang afhænger mange af disse faktorer af din evne til at styre eller udvælge medarbejderen effektivt. Det er et meget realistisk scenario, at nearshoring eller outsourcing ikke er det rigtige for dig, selv til en reduceret pris. Så på hvilke måder er freelancere den bedre løsning end virtuelle medarbejdere?

Autonomi 

Freelancere arbejder normalt i deres eget tempo og bringer kvalitet på den bedste måde, de kender. Hvis din virksomhed er inden for IT, og du har brug for engangsjuridisk arbejde, er du sandsynligvis ikke vidende på området. Så er det bedst at overlade arbejdet i hænderne på den professionelle og give dem autonomi.

Ambition

Projektbaserede assistenter (for det meste freelancere) er et resultat af den hastigt udviklende teknologi i slutningen af ​​det 20. og begyndelsen af ​​det 21. århundrede. Alene i USA er der nu tæt på 65 millioner af dem. Det ville være bedst, hvis du så på disse assistenter som en lille virksomhed (normalt bestående af 1 person), som du vælger at ansætte.

De er mere drevne til at skabe en fantastisk portefølje og gøre et bedre stykke arbejde, fordi deres langsigtede mål er mere afhængige af deres daglige resultater. Hvis de roder med bare én opgave, kan deres omdømme falde. Professionelle har således en tendens til at tage sig af deres kunder, tilbyde rabatter og søge at vokse.

Ingen regelmæssig betaling

Enhver arbejdsgiver ønsker kun at betale for de timer, deres medarbejder rent faktisk arbejder. Lad os være ærlige, betalte ferier eller betalt orlov er ikke dine mest elskede vilkår. Freelancer ansættelse kan betragtes som den mest effektive ansættelse, hvis du har en ukonstant arbejdsgang.

Freelancere opkræver normalt pr. udført opgave, og du er ikke forpligtet til at betale dem regelmæssigt. Det kan være et plus for nogle virksomheder.

Har du brug for tal for at overbevise dig? Så hvis lad os sige, at du driver et investeringsfirma og søger at udgive et magasin. Du skal bruge en tekstforfatter/redaktør til at udarbejde indhold.

Det ville kræve to måneders arbejde (for eksempel)

Der er ikke behov for en anden publikation

Udgivelsesomkostninger ignoreres

Hvorfor hyre en VE-tekstforfatter på fuld tid, når du kan vælge en meget mere rimeligt prissat mulighed for beskæftigelse? Se diagrammet for alle detaljer

Virtuel medarbejder vs. freelancer

 

De data, der blev taget for den blå søjle, var det gennemsnitlige gebyr for nærstrande VE'er i Baltikum (1,8 tusinde euro pr. måned). Freelance tekstforfatterens omkostningsgennemsnit blev beregnet ved at spørge 20 forskellige tekstforfattere.

Så kort sagt er disse de mest bemærkelsesværdige freelancer-professionelle:

  • Mere selvstændighed og selvstændighed
  • Du har generelt mere kontrol, når du ansætter dem
  • Ambition og sans for detaljer
  • Skal betales pr. udført opgave
  • Hvis specialisten er valgt rigtigt, sparer du op mod 40% pr. projekt

Konklusion

Det er vores faste overbevisning, at begge disse typer medarbejdere kan være egnede til erhvervslivet. De er dog fundamentalt forskellige. Mens projektbaserede assistenter kunne stræbe efter generel videnskrævende eller kortsigtet opgaveafslutning og opmærksomhed på detaljer, er de ikke match for dedikerede VE'er med hensyn til kontinuitet og tilgængelighed. Der mangler også garantier med en freelance projektbaseret assistent, hvorimod en virtuel medarbejder varetager dine interesser med større forsigtighed.

Du skal vælge din gift.

Kunne du lide artiklen og vil du diskutere virtuelle eller outsourcede eksterne assistancemuligheder? Drop os en linje, og vi ville være glade for at tale!