tekstforfattere hos baltic assist min

Løft dit indhold og engager dit publikum med Baltic Assists virtuelle tekstforfattere. Fra overbevisende salgseksemplarer til engagerende blogindlæg, vores team er dedikeret til at skabe overbevisende indhold, der er skræddersyet til din virksomheds behov, som driver engagement og fører til øgede konverteringer. Lad os være den kreative kraft bag dit brands stemme og se dit budskab få genklang hos din målgruppe. Kontakt os i dag for at frigøre det fulde potentiale af din online tilstedeværelse og beskeder.

Fordele ved at ansætte en af ​​Baltic Assist Virtual Copywriters

Kvalitetsindhold

Vores tekstforfattere har erfaring med at skabe indhold af høj kvalitet, som falder i din målgruppe. De kan skrive overbevisende salgseksemplarer, informative blogindlæg, engagerende indhold på sociale medier og meget mere.

Industri Ekspertise

Vores team består af tekstforfattere med forskellig baggrund og branchespecifik viden. Vi kan matche dig med en tekstforfatter, der forstår din virksomhed og dit publikum, og sikrer indhold, der er både relevant og effektivt.

Omkostningseffektiv

Ved at hyre en virtuel tekstforfatter fra Baltic Assist, vil du nyde omkostningsbesparelser sammenlignet med at opretholde et internt team. Du behøver ikke bekymre dig om de faste omkostninger forbundet med et fysisk kontor.

Fleksibilitet

Vi tilbyder fleksible engagementsmodeller, uanset om du har brug for en deltidstekstforfatter eller en til et specifikt projekt. Vores virtuelle tekstforfattere tilpasser sig dine behov.

Konsekvent Brand Messaging

At opretholde en konsistent brand stemme er afgørende. Vores virtuelle tekstforfattere sikrer, at tonen og stilen i dit indhold stemmer overens med dit brands identitet, hvilket skaber et samlet budskab på tværs af alle platforme.

Priser

Deltid
Fra 17.25 € per time
Deltids virtuel medarbejder
84 timer om måneden
Fra 1449 € om måneden
Ingen ekstra omkostninger
Full-Time
BASE
Fra 13.57 € per time
Fuldtids virtuel medarbejder
168 timer om måneden
Fra 2280 € om måneden
Ingen ekstra omkostninger
Teams
om
Tilpasset Priser
Eksempel på 4 årsværks hold
Virtuel eller intern afdeling
Forskellige holdninger til projektet
Penge tilbage garanti

Nøgleopgaver for en virtuel tekstforfatter

Enkle trin til at få en dedikeret virtuel medarbejder

1. Gratis konsultation

Send os en forespørgsel, og vi kontakter dig personligt inden for 24 timer for at drøfte dine forretningsbehov.

2. Giv en løsning

Vi leverer en løsning til din virksomhed med priser og venter derefter på din godkendelse.

3. Vælg en kandidat

Vi udvælger og præsenterer de bedst egnede kandidater til din virksomhed.

4. Gå live!

Umiddelbart efter udvælgelsen er den valgte kandidat klar til at arbejde for dig. Alt du skal gøre nu er at levere opgaver og opgaver, som specialisten kan udføre for virksomheden.

Læs mere om virtuelle medarbejdere

Introduktionsopkald

Book en konsultation