Nyheder

Hvorfor skal du hyre en virtuel assistent fra Litauen?

wp4187163 2 min 1

I løbet af de sidste 20 år har Litauen vist sig at have en af ​​de bedst uddannede, hårdtarbejdende, motiverede, ambitiøse og flersprogede arbejdsstyrker i Europa. På grund af en diversificeret økonomi, hurtigt voksende start-up-økosystem, høj arbejdsydelse og fremragende infrastruktur tilbyder det et levende forretningsmiljø, der er ideelt for unge iværksættere og højt kvalificerede fagfolk. Det er også betroet af bredt kendte virksomheder, såsom Barclays, IBM, Nasdaq, AIG, Western Union, Adform, Danske Bank, Lindorff og mange andre. Faktisk er Litauen vært for 13 af de 20 største it-virksomheder i de baltiske lande.

I de senere år har Litauen etableret sig som et yderst attraktivt land for både teknologivirksomheder og mange andre virksomheder, som kræver meget vidende og erfarne fagfolk til at hjælpe dem med at nå langsigtede økonomiske mål.

"Litauen har en bred vifte af talenter, fra rå ingeniørfærdigheder til selvstartere til erfarne iværksættere. Litauen har alle ingredienserne til at være et afgørende knudepunkt i Europa for teknologitalenter."– Mike Buther, redaktør for TechCrunch.

Hvad mere er, er Litauen anerkendt som det 2. mest gunstige land for investeringer i Europa, såvel som det 16. i verden, ifølge Foreign Policy's Baseline Profitability Index 2015, Center of Registers. Ud over dette har start-ups som Trafi, Vinted, TransferGo og Vittamed rejst over 42 millioner euro, for ikke at nævne flere beskedne indsprøjtninger på op til 0,5 millioner euro til andre unge og ambitiøse start-ups. Derfor er det ingen overraskelse, at Litauen er anerkendt som den 4. i verden for sine iværksætterevner, baseret på IMD World Competitiveness Yearbook.

Ifølge ZDNet er udenlandske investeringer i Litauen, især IKT-sektoren, steget med 70 % mellem 2009 og 2013, hvor de seneste investeringer kommer fra sådanne giganter som Google og Nasdaq. Google har etableret et salgskontor i Vilnius, mens Nasdaq også åbnede sit 'center of excellence' i samme by. Et Chicago-baseret web-, software- og mobiludviklingsfirma Devbridge planlægger også at udvide de to kontorer i Litauen til op til 150 ansatte.

Men selvom disse er teknologigiganterne, er der adskillige andre spillere, som allerede outsourcer deres arbejdsstyrke og drager fordel af alle de åbenlyse fordele, som Litauen har at tilbyde. Derfor har Baltic Assist-teamet besluttet at dele de 7 grunde til hvorfor du skal arbejde med virtuel assistent fra/i Litauen med dig (7 grunde til at outsource i Litauen).

7 GRUNDE TIL, HVORFOR DU BØR ARBEJDE MED VIRTUEL ASSISTENT FRA LITAUEN

1. Betydelig økonomisk vækst og udvikling

Ifølge Eurostat 2014 er Litauen rangeret som et af de hurtigste udviklingslande i EU, med etableret vækst mellem 2012 og 2014 i gennemsnit omkring 3,3 % om året, hvilket betyder 30 gange højere end det samlede gennemsnit i Europa. Desuden, baseret på Verdensbankens rangering Doing Business 2015, indtager Litauens økonomi den 21. plads i henhold til de mest forretningsvenlige regler og på grund af verdensklasses IKT-infrastruktur, betydelig BNP-vækst, lave selskabsskatter, lav inflation og arbejdskraft koste.

2. En høj andel af uddannede og talentfulde mennesker

En nylig rapport fra Eurostat viser, at Litauen er blandt de mest uddannede lande på kontinentet, og viser den højeste andel af universitetsuddannede blandt folk fra 30 til 34 år. Faktisk har 53.30 % af litauerne en videregående uddannelse, mens 91.40 % har en sekundær uddannelse. uddannelse. Hvad mere er, er landet rangeret først i CEE for videnskabs-, teknologi- og matematikkandidater pr. indbygger og har den højeste IKT-kompetence i gymnasiet i Europa. Det betyder, at Litauen har en pulje af talenter, der arbejder inden for teknologi, bogføring og finanssektoren.

3. Kendskab til engelsk

Næsten 100 % af den unge generation er dygtige til engelsk, og mere end halvdelen af ​​befolkningen taler flydende mindst to fremmedsprog, såsom russisk, tysk, polsk osv. Desuden vender flere og flere unge, uddannede fagfolk tilbage fra prestigefyldte internationale universiteter og anvender deres viden og færdigheder til at sikre yderligere udvikling og betydelig økonomisk vækst i deres land.

4. Lønomkostningerne er 4 gange lavere end EU-gennemsnittet

På grund af lave lønomkostninger, fortjenesteskatter og kontorlejeudgifter tilbyder Litauen et virkelig perfekt miljø for enhver virksomheds vækst og finansiel velstand. Desuden kan landet tilbyde sine bedste specialister og meget erfarne fagfolk til et lavere prisniveau sammenlignet med lande som Danmark, Norge, Sverige, Schweiz eller USA.

5. Litauen har et af de hurtigste internet i verden

Faktisk har landet i seks år i træk bevaret sin førende position med hensyn til den hurtigste internethastighed i Europa og den hurtigste offentlige Wi-Fi i verden. Baseret på årsrapporten fra FTTH Council Europe indtager landet 8. pladsen på den globale rangliste. Derudover er Litauen også kendt for at udnytte fordelene ved nye teknologier og udvide udbredelsen af ​​det fiberoptiske internetnetværk, som er et resultat af lave priser på internettjenester og aktiv konkurrence på hjemmemarkedet.

6. Perfekt beliggenhed i hjertet af Europa

Faktisk kan Litauen nemt nås med praktiske jernbaneforbindelser, en havn i Klaipeda, og det tager kun 3 timer eller mindre at nå landet med fly fra de fleste forretningsknudepunkter i Europa. Derfor, hvis du arbejder med specialister fra Litauen, kan du være sikker på, at en outsourcet professionel nemt kan deltage i din træningssession, blive fortrolig med dit personale og din forretningskultur eller endda arbejde fra din placering, når det er nødvendigt.

7. Års erfaring & høj arbejdsmoral

Det er velkendt, at Litauen er anerkendt som en af ​​de mest beslutsomme, talentfulde, motiverede og ambitiøse nationer i hele verden. Som en levende ung nation har vi i løbet af de sidste 20 år lært værdien af ​​kreativitet, hårdt arbejde, kompetence, erhvervet ekspertise og vigtigst af alt en forståelse af det multikulturelle miljøs særlige forhold. Derfor kan Litauen nu tilbyde en pulje af de mest talentfulde og dygtige fagfolk, der taler flydende forretning.

Baltic Assist er en betroet partner for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at flytte deres forretningsdrift til et miljø med lavere omkostninger. Kontakt os at få en gratis konsultation om outsourcing muligheder for din virksomhed.