Nyheder

5 essentielle tips til at forblive produktiv på hjemmekontoret

2567833 minutter 1

Hvis du har besluttet eller blevet tvunget til at arbejde hjemmefra, så overvej forskellene mellem hjemmet og traditionelle kontorindstillinger. Du ønsker at maksimere din produktivitet i overensstemmelse hermed. Mens mange foretrækker et hjemmekontor frem for virksomhedsmiljøet, bør nogle parametre indstilles.

Der er utallige guldkorn af råd og godbidder fra eksperter om, hvordan du arbejder hjemmefra, mens du bevarer strukturen og holder dig selv på sporet. Det vil kun betyde flere penge i lommen og fritid til at forfølge ikke-professionelle passioner.

1. Definer dit arbejdsområde, og gør dit bedste for at gøre det tiltalende for din chi

En af de mest naturlige fælder at falde i at arbejde hjemmefra er at udviske grænsen mellem arbejder og slacking. I et kontormiljø er det udfordrende at undgå dine daglige opgaver, da kammerater, ledere og en generel følelse af struktur fungerer som konstante påmindelser. Også selvom de samme faktorer til tider kan være distraherende. Når du arbejder hjemmefra, er bonussen for at forblive fokuseret og væk fra distraktioner som hund eller fjernsyn udelukkende dig. Så simpelt som konceptet om ensindethed ser ud, kan det være udfordrende at opretholde konsekvent.

Det første skridt i at blive en produktiv medarbejder er at udskille et område af dit hjem, der er udpeget til arbejde. De fysiske arbejdsrum, vi befinder os i – fra kunsten på væggen til indretningen af ​​skrivebordets indhold og videre – påvirker kvaliteten og kvantiteten af arbejde. Det er en sag for traditionelle kontoransatte og kan holde endnu mere sand for dem, der arbejder hjemmefra.

Hvis du arbejder hjemmefra, så forestil dig dit arbejdsområde, som det eksisterer i øjeblikket, hvis du overhovedet har et. Vær ærlig over for dig selv. Fremkalder rummet de følelser og motivationer, der får dine kreative og produktive safter til at flyde?

Hvis ikke, så brug lidt tid og kræfter på at skabe det rum, der vil bringe din indre CEO frem. Ryd rod i papirstumper. Køb en lille plante, der giver komfort, men som ikke distraherer som en udsigt ud af vinduet. Etabler en krog væk fra boligens område. Skab en skarp æstetisk dikotomi mellem de to, der adskiller arbejdstid fra legetid.

2. Lad ikke hjemme- og arbejdsopgaver flette sig sammen 

At gøre et hjem til et kontor kræver mere end den fysiske proces med omarrangering og adskillelse fra stuen. Nærheden til dit hjemliv og arbejdsliv er integreret. Så det skal du være forberedt på skabe en mental barriere ud over de fysiske.

Det betyder, at du udfører dine opgaver på din tid og dine arbejdsopgaver i din arbejdstid. Den opvaskemaskine, der skal tømmes, må vente til din frokostpause. På denne måde vil du forblive produktiv. Fristelsen til at sende personlige e-mails og tjekke dine sociale medier er et snigende knæk i din koncentration. Chefen er trods alt ikke der for at rynke misbilligende panden. Det kan ødelægge en arbejdsdag, som kan kaste af sig en hel uge, måned osv.

At skabe den overbevisende illusion om, at du er på arbejde, er afgørende for at opretholde produktiviteten på hjemmekontoret. Ansvaret for hjemmelivet må vente, indtil du går ud for dagen. Kend derimod dine begrænsninger og hvornår det er tid til at forlade kontoret, altså studiet.

At være produktiv uden at overarbejde er afgørende for at opnå professionel og personlig lykke.

3. Kom ud af kontoret; Det er den eneste måde at forblive produktiv på

For alle, der arbejder eksternt, er det nemt at føle sig isoleret. Især dem, der ikke har nogen kollegaer i deres daglige arbejdssfære. Gør en indsats for at holde kontakten gennem kommunikationsformer bortset fra e-mail.

Et stimuleret sind er ofte et produktivt sind. Mange af vores hjerner løber tør for kreativ energi, når vi bliver for fastlåst i den samme rutine. Især hvis den rutine er centreret om fysisk adskillelse fra kolleger og klienter. Løsningen kan være at tilbyde at lave en telefonkonference eller Skype-opkald med en klient. Det kan hjælpe jer med at formulere hinandens ideer mere klart, samtidig med at det giver den ekstra fordel ved hjerneforyngende interaktion.

Det er fristende at begrave os selv i den monotone rutine i vores arbejde. At vælte projekt efter projekt uden at stoppe for at sikre, at vi leverer det friskeste produkt af højeste kvalitet til gavn for vores kunder. At forblive bevidst om og undgå den kreative og professionelle brunst er en vej for at afværge faglig stagnation og et fald i kvaliteten af ​​dit arbejde.

4. Tag ikke den nemme vej ud

Den måske største faldgrube ved at arbejde hjemme er en lejlighedsvis impuls til at tage helt fri. Uanset om du havde en for mange voksendrikke aftenen før. Eller du begynder at blive forkølet og undgår fristelsen til at sove i eller tage en fridag. Det er, hvad der adskiller succeshistorierne fra de slackere.

Giv dig selv et statisk antal sygedage om året, der er på niveau med det typiske arbejdsmiljø, og hold dig til den tildeling. Finde ud af når du er syg og bare ikke føler dig som en arbejdsbi, er det et spørgsmål om at prøve og fejle.

Få din røv ud af sengen, få noget kaffe i dit system, spis din morgenmad, og giv den en chance. Hvis du stadig hacker over hele tastaturet og snuser gennem forsøg på at tale med klienter, er en af ​​disse sygedage måske værd at bruge. Rul ikke bare om på den anden side af sengen og spild en dag med produktivitet på et indfald. Din bankkonto vil lide skade, og det samme vil dit professionelle omdømme. Så husk dette, før du ringer til hjemmekontoret for at fortælle dem, at du ikke kan komme ind.

5. Find den sunde balance

Konceptet med at arbejde hjemmefra er fyldt med farer, når det kommer til dit helbred. Implikationen er, at du sandsynligvis ikke er en anlægsgartner eller personlig fitnessinstruktør. Så chancerne er, at dit job kræver, at du gør det forblive stillesiddende. Men det betyder ikke, at du skal sidde.

Utallige undersøgelser og videnskabsstøttede rapporter vil bekræfte, at det er det at sidde i lange perioder næsten lige så farligt som rygning. Det giver dig en øget risiko for nogle sundhedsmæssige konsekvenser. Yderligere er det blevet foreslået, at stående kan give din hjerne et boost. Så mens det kan virke uundgåeligt at sidde ned i længere perioder i starten, skal du genoverveje dit arbejdsområde for at rumme mindst et par perioder med længerevarende stående.

Er der et bord eller bordplade, du kan bruge til at stå og skrive for eksempel? Også selvom det betyder, at du skal stable et par bøger eller bruge nogle af de hårdt tjente penge på hjemmekontoret på et computerstativ eller et nyt skrivebord. De langsigtede sundhedsmæssige fordele – både mentalt og fysisk – er investeringen værd.

Vær også bevidst om de snacks, du holder rundt i huset. At være i nærheden af ​​dit spisekammer og køleskab betyder, at du konstant er i fare for at gumle. Så hold nogle sunde måltider ved hånden, uanset om du kan lide nødder eller sushi eller noget andet sundhedsbevidst fingermad. Et sundt sind og krop betyder ofte et produktivt individ.

Konklusion

Overgangen fra at arbejde på kontoret til at udføre dit arbejde derhjemme kan se simpel ud. Men fald ikke i en faldgrube. Det skal skabe plads og få vaner.

Så skab vaner og indstil din arbejdsplads, der begrænser den potentielle ulempe, der er forbundet med at arbejde uden for et hjemmekontor.