Finansielle nyheder

Baltic Assist — En af de bedste koblingsledere i finansregnskab i 2022

Regnskab

Hos Baltic Assist er vi klar til at registrere, opsummere og rapportere dine transaktioner gennem effektive og effektive løsninger. Beliggende i Vilnius, Litauen, er vores team uvillige til at gå på kompromis med kvalitet frem for noget. Vi sørger for, at vores kunder får de tjenester i verdensklasse, de fortjener. Det er på grund af deres succes og støtte, at vi fejrer en mindeværdig milepæl i dag.

Et af de bedste revisionsfirmaer i 2022 anerkendt af Clutch

Under den årlige Clutch Leaders Awards-cyklus, Baltic Assist blev officielt anerkendt som et af de bedst præsterende finansielle revisionsfirmaer for 2022!

For at give dig mere kontekst, Kobling er en uafhængig B2B anmeldelsesplatform, der guider browsere gennem forskellige brancher og regioner. Hvert år gennemgår webstedet en streng evalueringsproces for at udvælge og fejre lederne fra deres respektive områder og fokus. En af de vigtigste variabler, der tages i betragtning for 2022 Clutch Award er kundeanmeldelser.

På grund af den fantastiske feedback, vores kunder gav, fejrer vi denne fænomenale pris. Alene det faktum taler for sig selv. Vi skylder vores succes vores kunders støtte og tillid.

Tusind tak til hver og en, der troede på os. Dine elskværdige ord inspirerer os til at arbejde hårdere og stræbe mere efter ekspertise. 

“De yder service af høj kvalitet og forsøger altid at løse problemer, efterhånden som de dukker op. Baltic Assist hjælper med at reducere detaljeringsgraden og antallet af transaktioner, jeg skal involvere mig i, hvilket er yderst nyttigt." — Administrerende direktør, Palliance

"Deres arbejdsmoral er imponerende. De er engagerede i det, de gør for os, på trods af at de er et outsourcingfirma. Vi føler, at de er en del af vores organisation, og vi har et godt forhold til dem." — Økonomichef, OrderYOYO

Vi kan ikke vente med at låse op for flere priser og muligheder som denne i fremtiden! Lad os være en del af hinandens rejse! Kontakt Baltic Assist i dag og find ud af, hvad vi ellers kan gøre for dig.